Teen huoneita ja suljen ovia - Heidi Pietarinen

Marjatta Metsovaaran sisustustekstiilit tekstiilitaiteilijan representaatioina ja näyteikkunoina maailmalle

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

64,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Pietarinen, Heidi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 176

Lisätiedot

Värien lisäksi Metsovaara-sisustustekstiilien sidokset ja erilaiset materiaalikokeilut herättävät välittömästi katsojan mielenkiinnon. Metsovaara työskenteli tekstiilitaiteilijana Metsovaara Oy:ssä Urjalassa ja Albert van Haveren tehtaalla Belgiassa. Lisäksi tekstiilitaiteilija loi kiinteät yhteydet koti- ja ulkomaiseen tekstiiliteollisuuteen, jotka olivat alusta alkaen hänen kotimaisen ja kansainvälisen uransa lähtökohtia. Yhteistyökontaktien luominen johti Metsovaaran omien ja kansainvälisten rajojen koettelemiseen, tulevan toimintamallin kehittämiseen ja todelliseen tekstiilitaiteilijuuden kasvuun. Hän kuuluu kansainvälisesti tunnetumpien tekstiilaitaitelijoidemme joukkoon, ja hänen tekstiilisuunnittelunsa taustalla on nähtävissä kansainvälinen maailma, joka on huomioitu myös kansainvälisissä palkintojenjaoissa.

Lisätiedot

Kuvaus Värien lisäksi Metsovaara-sisustustekstiilien sidokset ja erilaiset materiaalikokeilut herättävät välittömästi katsojan mielenkiinnon. Metsovaara työskenteli tekstiilitaiteilijana Metsovaara Oy:ssä Urjalassa ja Albert van Haveren tehtaalla Belgiassa. Lisäksi tekstiilitaiteilija loi kiinteät yhteydet koti- ja ulkomaiseen tekstiiliteollisuuteen, jotka olivat alusta alkaen hänen kotimaisen ja kansainvälisen uransa lähtökohtia. Yhteistyökontaktien luominen johti Metsovaaran omien ja kansainvälisten rajojen koettelemiseen, tulevan toimintamallin kehittämiseen ja todelliseen tekstiilitaiteilijuuden kasvuun. Hän kuuluu kansainvälisesti tunnetumpien tekstiilaitaitelijoidemme joukkoon, ja hänen tekstiilisuunnittelunsa taustalla on nähtävissä kansainvälinen maailma, joka on huomioitu myös kansainvälisissä palkintojenjaoissa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Pietarinen, Heidi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7604
Sivumäärä 176
ISBN 9789524843249
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8351595
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilöhistoria, historia, sisustustekstiilit, Suomi, tekstiilisuunnittelijat, tekstiilisuunnittelu, tekstiilitaide, tekstiilitaiteilijat, tekstiiliteollisuus, tietokirjallisuus, Tekstiilitaide
Alanimike 8351595

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Teen huoneita ja suljen ovia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot