Tarot - Ilse C. Holm

arkkityyppinen maailma

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Holm, Ilse C.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 118

Lisätiedot

Arkkityypeissä tiivistyy ihmiskunnan kokemusperintö, joka ilmenee muun muassa unikuvina, taruina ja myytteinä. Arkkityypit ovat saaneet kuvallisen asun Tarot-korteissa. Ilse C. Holm matkaa niiden maailmaan seuraillen universumin vapaana liikkuvaa energiaa, Tarotin Narria. Matka etenee arkkityypiltä toiselle läpi Tarotin Suuren ja Pienen Arkanan. Holmin mukana lukija kohtaa Maagikon, Ylipapittaren, Hirtetyn ja monet muut hahmot, jotka hän on omassakin elämässään kohdannut tai kohtaava - tähän asti ehkä tietämättään. Helsingissä 1964 syntynyt Ilse C. Holm on kiinnostunut maailmankatsomuksista, psykologiasta, parapsykologiasta, unista ja astrologiasta ja on toiminut Tarot-konsulttina 90-luvulta lähtien.

Lisätiedot

Kuvaus Arkkityypeissä tiivistyy ihmiskunnan kokemusperintö, joka ilmenee muun muassa unikuvina, taruina ja myytteinä. Arkkityypit ovat saaneet kuvallisen asun Tarot-korteissa. Ilse C. Holm matkaa niiden maailmaan seuraillen universumin vapaana liikkuvaa energiaa, Tarotin Narria. Matka etenee arkkityypiltä toiselle läpi Tarotin Suuren ja Pienen Arkanan. Holmin mukana lukija kohtaa Maagikon, Ylipapittaren, Hirtetyn ja monet muut hahmot, jotka hän on omassakin elämässään kohdannut tai kohtaava - tähän asti ehkä tietämättään. Helsingissä 1964 syntynyt Ilse C. Holm on kiinnostunut maailmankatsomuksista, psykologiasta, parapsykologiasta, unista ja astrologiasta ja on toiminut Tarot-konsulttina 90-luvulta lähtien.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Siniplaneetta
Tekijä Holm, Ilse C.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 118
ISBN 9529929099
Ilmestymisvuosi 2006
Painos 1
Tilausnumero 8328437
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat korteista ennustaminen, okkultismi, pelikortit, symboliikka, tarot, tietokirjallisuus, Okkultismi spiritismi henkimaa
Alanimike 8328437

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tarot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot