Taivas ja helvetti - Vesa Ollilainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ollilainen, Vesa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 173

Lisätiedot

Mitä varhaisessa kristinuskossa ajateltiin taivaasta ja helvetistä? Kirja tekee poimintoja Vanhasta testamentista ja varhaisjuutalaisesta traditiosta, mutta pääpaino on Uuden testamentin toistuvissa teemoissa. Sellaisia ovat palkinto, iankaikkinen elämä, tuho, itku, hampaiden kiristely ja tuli. Syntyvä kuvaus on monivivahteinen. Palapelin palat jätetään yhdistämättä, vaikka niiden asemoinnista saadaankin vihjeitä. Lopputulos eroaa selvästi populaareista "taivaskäynteihin" perustuvista visioista. Kirjoittaja on Uuden testamentin eksegetiikan tohtori.

Lisätiedot

Kuvaus Mitä varhaisessa kristinuskossa ajateltiin taivaasta ja helvetistä? Kirja tekee poimintoja Vanhasta testamentista ja varhaisjuutalaisesta traditiosta, mutta pääpaino on Uuden testamentin toistuvissa teemoissa. Sellaisia ovat palkinto, iankaikkinen elämä, tuho, itku, hampaiden kiristely ja tuli. Syntyvä kuvaus on monivivahteinen. Palapelin palat jätetään yhdistämättä, vaikka niiden asemoinnista saadaankin vihjeitä. Lopputulos eroaa selvästi populaareista "taivaskäynteihin" perustuvista visioista. Kirjoittaja on Uuden testamentin eksegetiikan tohtori.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Ollilainen, Vesa
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Lankasidos
Sarjan lisätieto 1798-2472
Sivumäärä 173
ISBN 9789518886993
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8341345
Asiasanat helvetti, kadotus, kristinusko, kuolemanjälkeinen elämä, raamatuntulkinta, taivas, tietokirjallisuus, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8341345

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Taivas ja helvetti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot