Taistelu kulttuurista - Jaakko Rusama

puoli vuosisataa kristillistä kulttuuritoimintaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Rusama, Jaakko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 390

Lisätiedot

Tutkimus kuvaa suomalaista kristillistä kulttuuritoimintaa toisen maailmansodan jälkeen. Vuonna 1947 perustettu Kristillinen kulttuuriliitto (KKL) on itsenäisenä kansalaisjärjestönä ollut toiminnassa aktiivinen vaikuttaja ja monipuolisen kohtaamisen edistäjä. KKL:n kulttuuritoiminta on keskittynyt tieteen, taiteen ja uskonnon kysymyksiin. Se on luonut erilaisia avoimia tapoja vuoropuhelulle tieteen ja maailmankatsomusten kesken sekä uskonnon, uskontojen ja kulttuurin välille. Toimintaan on kuulunut myös kulttuurin eri osa-alueiden välisen vuorovaikutuksen edistäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Tutkimus tarjoaa runsaasti aineksia kristillisen kulttuuritoiminnan sisällön pohtimiseen ja toiminnan suunnitteluun. PhD Jaakko Rusama on ekumeniikan professori (mvs) Helsingin yliopistossa.

Lisätiedot

Kuvaus Tutkimus kuvaa suomalaista kristillistä kulttuuritoimintaa toisen maailmansodan jälkeen. Vuonna 1947 perustettu Kristillinen kulttuuriliitto (KKL) on itsenäisenä kansalaisjärjestönä ollut toiminnassa aktiivinen vaikuttaja ja monipuolisen kohtaamisen edistäjä. KKL:n kulttuuritoiminta on keskittynyt tieteen, taiteen ja uskonnon kysymyksiin. Se on luonut erilaisia avoimia tapoja vuoropuhelulle tieteen ja maailmankatsomusten kesken sekä uskonnon, uskontojen ja kulttuurin välille. Toimintaan on kuulunut myös kulttuurin eri osa-alueiden välisen vuorovaikutuksen edistäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Tutkimus tarjoaa runsaasti aineksia kristillisen kulttuuritoiminnan sisällön pohtimiseen ja toiminnan suunnitteluun. PhD Jaakko Rusama on ekumeniikan professori (mvs) Helsingin yliopistossa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Tekijä Rusama, Jaakko
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 390
ISBN 9789516932845
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8339458
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, historia, kirkko, kirkon kasvatustoiminta, kristillisyys, kulttuuri, kulttuurielämä, kulttuuritapahtumat, kulttuuritoiminta, taide, taide-elämä, tietokirjallisuus, Kristinusko Teoloia
Alanimike 8339458

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Taistelu kulttuurista

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot