Taide ja Raamattu - Francis Schaeffer

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Schaeffer, Francis
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 100

Lisätiedot

Mikä on taiteen sija kristityn elämässä? Ovatko taiteet - kuvataide, musiikki jne. - vain takaovi, josta maailmallisuus hiipii sisään? Runoudella voidaan ylistää Jumalaa esimerkiksi Raamatun psalmeissa, mutta entä teatteri tai nykytaide? Pitäisikö kristityn kiinnittää katseensa yksinomaan "uskonnollisiin asioihin"? Tämän kirjan klassisissa esseissä Schaeffer tutkii, mitä eri taiteen muotoja Raamattu tuntee. Hän muotoilee kristillistä näkökulmaa taiteeseen ja kulttuuriin. Schaefferin mukaan inhimillinen tarve luomiseen heijastelee ihmistä Jumalan, Luojan, kuvana. Schaeffer selittää miten ja miksi juuri kristityn mielikuvituksen "pitäisi lentää tähtien tuolle puolen". Suomalaisen johdannon kirjaan on kirjoittanut Pekka Simojoki.

Lisätiedot

Kuvaus Mikä on taiteen sija kristityn elämässä? Ovatko taiteet - kuvataide, musiikki jne. - vain takaovi, josta maailmallisuus hiipii sisään? Runoudella voidaan ylistää Jumalaa esimerkiksi Raamatun psalmeissa, mutta entä teatteri tai nykytaide? Pitäisikö kristityn kiinnittää katseensa yksinomaan "uskonnollisiin asioihin"? Tämän kirjan klassisissa esseissä Schaeffer tutkii, mitä eri taiteen muotoja Raamattu tuntee. Hän muotoilee kristillistä näkökulmaa taiteeseen ja kulttuuriin. Schaefferin mukaan inhimillinen tarve luomiseen heijastelee ihmistä Jumalan, Luojan, kuvana. Schaeffer selittää miten ja miksi juuri kristityn mielikuvituksen "pitäisi lentää tähtien tuolle puolen". Suomalaisen johdannon kirjaan on kirjoittanut Pekka Simojoki.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Schaeffer, Francis
Kääntäjä Pöntinen, Mervi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 100
ISBN 9789518886672
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8341322
Asiasanat kristinusko, Raamattu, taide, taidefilosofia, tietokirjallisuus, uskonnonfilosofia, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8341322

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Taide ja Raamattu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot