Suuri hainmetsästys - Hunter S. Thompson

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Thompson, Hunter S.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 716

Lisätiedot

Suuri hainmetsästys sisältää Hunter S. Thompsonin parhaat ja rajuimmat lehtijutut - nyt ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan. Nixonista napalmiin, Carterista kokaiiniin, Muhammed Alista Helvetin Enkeleihin. Hunter S. Thompson vangitsee amerikkalaisen yhteiskunnan hulluuden ja todellisuuden partaveitsen terävyydellä, kirkkaammin kuin kukaan aikaisemmin. Tämän kokoelman jälkeen lukija ei ole enää varma itsestään tai jokapäiväisestä elämästä. New York Timesin, Rolling Stonen, Playboyn, National Observerin ja monien muiden lehtien huipputoimittaja Hunter S. Thompson on amerikkalaisen journalismin uudistaja. Mies heittäytyy työhön henkensä kaupalla ja palaa takasisin hämmentävien artikkelien kanssa. Hän etsii paljasta totuutta, amerikkalaista unelmaa ja rappiota. Hänen kirjansa ja lehtijutunsa ovat kuohuttaneet maailmaa, ja hänen tuotannostaan on tehty elokuvia kuten Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.

Lisätiedot

Kuvaus Suuri hainmetsästys sisältää Hunter S. Thompsonin parhaat ja rajuimmat lehtijutut - nyt ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan. Nixonista napalmiin, Carterista kokaiiniin, Muhammed Alista Helvetin Enkeleihin. Hunter S. Thompson vangitsee amerikkalaisen yhteiskunnan hulluuden ja todellisuuden partaveitsen terävyydellä, kirkkaammin kuin kukaan aikaisemmin. Tämän kokoelman jälkeen lukija ei ole enää varma itsestään tai jokapäiväisestä elämästä. New York Timesin, Rolling Stonen, Playboyn, National Observerin ja monien muiden lehtien huipputoimittaja Hunter S. Thompson on amerikkalaisen journalismin uudistaja. Mies heittäytyy työhön henkensä kaupalla ja palaa takasisin hämmentävien artikkelien kanssa. Hän etsii paljasta totuutta, amerikkalaista unelmaa ja rappiota. Hänen kirjansa ja lehtijutunsa ovat kuohuttaneet maailmaa, ja hänen tuotannostaan on tehty elokuvia kuten Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Thompson, Hunter S.
Kääntäjä Heino, Sami - Lahtinen, Seppo - Lintunen, Kalle - Markkula, Pekka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 716
ISBN 9789524831284
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 10897833
Asiasanat 1960-luku, 1970-luku, historia, käännetty kaunokirjallisuus, Yhdysvallat, yhteiskuntakritiikki, yhteiskuntakuvaus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 10897833

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suuri hainmetsästys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot