Sunnuntaikävelyllä Helsingissä - Pauli Jokinen

52 reittiä historiaa ja nähtävyyksiä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jokinen, Pauli
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 246

Lisätiedot

Löydä uusi, kiinnostava kävelyreitti vuoden jokaiselle viikonlopulle! Kirja sisältää 52 kävelykierrosta ja yli 500 kohdetta. Reitin voi valita aiheen tai kaupunginosan mukaan, ja matkan varrelta löytyy aina kiinnostavaa nähtävää. Kirja esittelee vanhaa ja uutta arkkitehtuuria, patsaita ja muistomerkkejä sekä kohteita, jotka ovat arvokkaita paikallishistorian näkökulmasta. Eri kaupunginosat ovat nekin saaneet omat kierroksensa. Kävelyretkensä voi valita myös teeman mukaan. Teoksesta löytyy mm. murhapaikkoja ja laulujen tai kirjojen Helsinki.

Lisätiedot

Kuvaus Löydä uusi, kiinnostava kävelyreitti vuoden jokaiselle viikonlopulle! Kirja sisältää 52 kävelykierrosta ja yli 500 kohdetta. Reitin voi valita aiheen tai kaupunginosan mukaan, ja matkan varrelta löytyy aina kiinnostavaa nähtävää. Kirja esittelee vanhaa ja uutta arkkitehtuuria, patsaita ja muistomerkkejä sekä kohteita, jotka ovat arvokkaita paikallishistorian näkökulmasta. Eri kaupunginosat ovat nekin saaneet omat kierroksensa. Kävelyretkensä voi valita myös teeman mukaan. Teoksesta löytyy mm. murhapaikkoja ja laulujen tai kirjojen Helsinki.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Jokinen, Pauli
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 246
ISBN 9789523120129
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 3 3. p
Tilausnumero 7861601
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Helsinki, kaupunginosat, kulttuurikohteet, kävelyreitit, matkailukohteet, matkailureitit, muistomerkit, nähtävyydet, patsaat, retkeilyreitit, tietokirjallisuus, Pääkaupunkiseutu,maantiede
Alanimike 7861601

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sunnuntaikävelyllä Helsingissä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot