Sukupuoli ja tasa-arvo koulussa -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 234

Lisätiedot

Kohdellaanko tyttöjä ja poikia eri tavoin koulussa? Millaisia stereotyyppisiä käsityksiä meillä on tytöistä ja pojista? Kuinka erilaiset stereotypiat kaventavat kunkin mahdollisuuksia elämässä? Kouluissa esitetään usein vaatimuksia, odotuksia ja oletuksia tytöistä ja pojista. On erityisen tärkeää, että opettajat ja kasvattajat kykenevät työssään havainnoimaan ja ymmärtämään sellaisia eriarvoistavia käytäntöjä ja prosesseja, jotka heikentävät oppijan mahdollisuuksia käyttää kaikkia taitojaan ja kykyjään. Tässä teoksessa kerrotaan, kuinka tasa-arvoa voi edistää opetuksessa ja kasvatuksessa.

Lisätiedot

Kuvaus Kohdellaanko tyttöjä ja poikia eri tavoin koulussa? Millaisia stereotyyppisiä käsityksiä meillä on tytöistä ja pojista? Kuinka erilaiset stereotypiat kaventavat kunkin mahdollisuuksia elämässä? Kouluissa esitetään usein vaatimuksia, odotuksia ja oletuksia tytöistä ja pojista. On erityisen tärkeää, että opettajat ja kasvattajat kykenevät työssään havainnoimaan ja ymmärtämään sellaisia eriarvoistavia käytäntöjä ja prosesseja, jotka heikentävät oppijan mahdollisuuksia käyttää kaikkia taitojaan ja kykyjään. Tässä teoksessa kerrotaan, kuinka tasa-arvoa voi edistää opetuksessa ja kasvatuksessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Suortamo, Markku - Tainio, Liisa - Ikävalko, Elina - Palmu, Tarja - Tani, Sirpa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 234
ISBN 9789524514651
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450671
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kasvatus, K-kirjat, koulu, koululaiset, kouluyhteisö, opettajat, opetus, oppilaat, pojat (ikäryhmät), seksuaalinen identiteetti, stereotypiat, sukupuoli, sukupuolierot, sukupuoliroolit, suvaitsevaisuus, tasa-arvo, tasa-arvokasvatus, tytöt, yhdenvertaisuu
Alanimike 8450671

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sukupuoli ja tasa-arvo koulussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot