Suhteesta siunaukseen - Ari Puonti

homoseksuaalisuus, terapeuttinen sielunhoito ja Raamattu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Puonti, Ari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 229

Lisätiedot

Mitä tutkimukset kertovat homoseksuaalisen taipumuksen synnystä? Miten voin suhtautua rakentavasti omaan tai toisen kiinnostukseen samasta sukupuolesta? Kirja esittelee kattavasti homoseksuaalisuudesta tehtyjä tutkimuksia sekä tuo ihmisläheisen näkökulman homoseksuaalisen kiinnostuksen kohtaamiseen. Kirja viittaa myös kirkon sisällä käytävään keskusteluun homosuhteiden siunaamisen perusteista. Ari Puonti (TM) on tunnettu luennoitsija. Hän toimii pastorina, sielunhoidon kouluttajana sekä uskonnon ja psykologian opettajana. Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet kirjat: Homoseksuaalisuus - hämmennyksestä selkeyteen (Uusi Tie 2004) ja Lepo sinussa: sielunhoidon teologisia perusteita ja nykysuuntauksia (Päivä 2005).

Lisätiedot

Kuvaus Mitä tutkimukset kertovat homoseksuaalisen taipumuksen synnystä? Miten voin suhtautua rakentavasti omaan tai toisen kiinnostukseen samasta sukupuolesta? Kirja esittelee kattavasti homoseksuaalisuudesta tehtyjä tutkimuksia sekä tuo ihmisläheisen näkökulman homoseksuaalisen kiinnostuksen kohtaamiseen. Kirja viittaa myös kirkon sisällä käytävään keskusteluun homosuhteiden siunaamisen perusteista. Ari Puonti (TM) on tunnettu luennoitsija. Hän toimii pastorina, sielunhoidon kouluttajana sekä uskonnon ja psykologian opettajana. Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet kirjat: Homoseksuaalisuus - hämmennyksestä selkeyteen (Uusi Tie 2004) ja Lepo sinussa: sielunhoidon teologisia perusteita ja nykysuuntauksia (Päivä 2005).
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Puonti, Ari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 229
ISBN 9789516195233
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 10904183
Asiasanat homoseksuaalisuus, kristillinen etiikka, kristinusko, pastoraalipsykologia, Raamattu, raamatuntulkinta, seksuaalinen identiteetti, seksuaalisuus, sielunhoito, tietokirjallisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 10904183

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suhteesta siunaukseen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot