Sovittelu -

ristiriitojen kohtaamisesta konfliktien hallintaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,65 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 251

Lisätiedot

Sovittelutoiminnan tarkoituksena on luoda kulttuuria, johon tuomitsemisen ja tulehtuneen riitelyn sijaan kuuluu ymmärrys ja anteeksianto. Sovittelumenettelyä ei voi korvata pelkällä asiantuntijamenettelyllä, kuten oikeudenkäynnillä ja rangaistuksella. Se tarkoittaa, että riidan ratkaisevat osalliset eivätkä asiantuntijat heidän puolestaan. Jos konfliktin osapuolien osallisuus estetään ja ulkopuolinen taho ratkaisee ongelman, estyy myös oppiminen, jonka merkitys on siinä, ettei sama teko enää toistu. Kirjassa käsitellään sovittelun monia eri sovellusalueita: sovittelevaa oikeutta, koulusovittelua, perheasioiden sovittelua, perhe- ja lähisuhdeväkivallan sovittelua, työyhteisösovittelua, ympäristöasiain sovittelua, rauhansovittelua ja oppivaa sovittelua.

Lisätiedot

Kuvaus Sovittelutoiminnan tarkoituksena on luoda kulttuuria, johon tuomitsemisen ja tulehtuneen riitelyn sijaan kuuluu ymmärrys ja anteeksianto. Sovittelumenettelyä ei voi korvata pelkällä asiantuntijamenettelyllä, kuten oikeudenkäynnillä ja rangaistuksella. Se tarkoittaa, että riidan ratkaisevat osalliset eivätkä asiantuntijat heidän puolestaan. Jos konfliktin osapuolien osallisuus estetään ja ulkopuolinen taho ratkaisee ongelman, estyy myös oppiminen, jonka merkitys on siinä, ettei sama teko enää toistu. Kirjassa käsitellään sovittelun monia eri sovellusalueita: sovittelevaa oikeutta, koulusovittelua, perheasioiden sovittelua, perhe- ja lähisuhdeväkivallan sovittelua, työyhteisösovittelua, ympäristöasiain sovittelua, rauhansovittelua ja oppivaa sovittelua.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Poikela, Esa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 251
ISBN 9789524514446
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450655
Asiasanat kansainvälinen oikeus, K-kirjat, konfliktinratkaisu, kouluyhteisö, lähisuhdeväkivalta, parisuhde, perheväkivalta, rakennusala, rauhansopimukset, riita-asiat, rikokset, rikosasiat, sovinto, sovittelu, tuomioistuimet, työyhteisöt, vaihtoehtoinen riidanratk
Alanimike 8450655

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sovittelu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot