Sovittelu koulussa - Maija Gellin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Gellin, Maija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 282

Lisätiedot

Jokaisen nuoren pitäisi oppia käyttämään oikeuksiaan, tekemään itsenäisiä päätöksiä ja valintoja sekä kyetä ottamaan vastuuta. Koulu on kasvuareenaa, jossa harjoitellaan vaikuttamista, vastuunottoa ja elämänhallintaa. Sovittelu koulussa -teoksessa pohditaan, kuinka jokainen opettaja voi ohjata oppilaita ottamaan vastuuta. Vastuuseen ohjaaminen vaikuttaa merkittävästi luokan yhteishenkeen ja oppilaiden kykyyn oppia sopimaan ristiriitojaan. Kirjassa esitellään konkreettisia koulusovittelukäytäntöjä ja valmiita ohjeistuksia. Mukana on lomakkeita, todistuspohjia ja muuta käytännöllistä aineistoa sovittelutyön tueksi. Kirjan avulla jokaisen opettajan on helppo ottaa koulusovittelun menetelmät käyttöön.

Lisätiedot

Kuvaus Jokaisen nuoren pitäisi oppia käyttämään oikeuksiaan, tekemään itsenäisiä päätöksiä ja valintoja sekä kyetä ottamaan vastuuta. Koulu on kasvuareenaa, jossa harjoitellaan vaikuttamista, vastuunottoa ja elämänhallintaa. Sovittelu koulussa -teoksessa pohditaan, kuinka jokainen opettaja voi ohjata oppilaita ottamaan vastuuta. Vastuuseen ohjaaminen vaikuttaa merkittävästi luokan yhteishenkeen ja oppilaiden kykyyn oppia sopimaan ristiriitojaan. Kirjassa esitellään konkreettisia koulusovittelukäytäntöjä ja valmiita ohjeistuksia. Mukana on lomakkeita, todistuspohjia ja muuta käytännöllistä aineistoa sovittelutyön tueksi. Kirjan avulla jokaisen opettajan on helppo ottaa koulusovittelun menetelmät käyttöön.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Gellin, Maija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 282
ISBN 9789524515320
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8450656
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat K-kirjat, koulu, kouluyhteisö, oppilaitokset, osallisuus, ristiriidat, sosiaalinen oppiminen, sovittelu, vertaissovittelu, Kasvatus, opetus
Alanimike 8450656

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sovittelu koulussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot