Sota - Mark Hitchcock

Iran ja Israel ja Raamatun profetiat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hitchcock, Mark
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 192

Lisätiedot

"Kokonaisuutena erinomainen osoitus siitä, miten Raamatun sanoma ja tämän päivän uutiset osuvat kohdalleen. Profeettojen vuosituhantiset sanomat avautuvat lukijan silmien eteen. Tiivistelmä ihmiskunnan historian ja tulevaisuuden tärkeimmistä näköaloista. Erinomainen lähdeteos." - PEKKA SARTOLAN ESIPUHEESTA Iran ja Israel sodassa. Maailmamme muuttuu. Miten ja milloin? Iran on toistuvasti julistanut päämääräkseen tuhota Israel. Iran on valmis ydinsotaan - ei vain Lähi-idässä, vaan koko maailmassa. Iranin ja Israelin välisen sodan mahdollisuus sisältää pelottavia näkökulmia. Näitä ovat maailmanlaajuinen taloudellinen kaaos, kasvavat islamin aiheuttamat jännitteet, valtiojohdetun terrorismin purkautuminen läntisellä pallonpuoliskolla, yleinen turvattomuus, ajautuminen islamilaiseen diktatuuriin. Raamatun profetioihin perehtynyt tutkija MARK HITCHCOCK valaisee vahvoin perusteluin Lähi-idän merkittävintä konfliktia. Tuloksena silmiä avaava selvitys tämän ja huomispäivän tapahtumien yhteydestä raamatullisiin ennustuksiin. Hätkähdyttävä todistusvoima Raamatun uskottavuudesta nousee esille kirjan sivuilta.

Lisätiedot

Kuvaus "Kokonaisuutena erinomainen osoitus siitä, miten Raamatun sanoma ja tämän päivän uutiset osuvat kohdalleen. Profeettojen vuosituhantiset sanomat avautuvat lukijan silmien eteen. Tiivistelmä ihmiskunnan historian ja tulevaisuuden tärkeimmistä näköaloista. Erinomainen lähdeteos." - PEKKA SARTOLAN ESIPUHEESTA Iran ja Israel sodassa. Maailmamme muuttuu. Miten ja milloin? Iran on toistuvasti julistanut päämääräkseen tuhota Israel. Iran on valmis ydinsotaan - ei vain Lähi-idässä, vaan koko maailmassa. Iranin ja Israelin välisen sodan mahdollisuus sisältää pelottavia näkökulmia. Näitä ovat maailmanlaajuinen taloudellinen kaaos, kasvavat islamin aiheuttamat jännitteet, valtiojohdetun terrorismin purkautuminen läntisellä pallonpuoliskolla, yleinen turvattomuus, ajautuminen islamilaiseen diktatuuriin. Raamatun profetioihin perehtynyt tutkija MARK HITCHCOCK valaisee vahvoin perusteluin Lähi-idän merkittävintä konfliktia. Tuloksena silmiä avaava selvitys tämän ja huomispäivän tapahtumien yhteydestä raamatullisiin ennustuksiin. Hätkähdyttävä todistusvoima Raamatun uskottavuudesta nousee esille kirjan sivuilta.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Hitchcock, Mark
Kääntäjä Träff, Risto K.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789515852762
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Iran & - Israel
Painos 1
Tilausnumero 8337821
Asiasanat eskatologia, Iran, Israel, konfliktit, Lähi-itä, profetiat, raamatuntulkinta, sodat, tietokirjallisuus, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8337821

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sota

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot