Sosiaalityön vaikuttavuus -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

62,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 354

Lisätiedot

Sosiaalityön vaikuttavuus on ensimmäinen suomalaista sosiaalityön vaikuttavuustutkimusta avaava kokoomateos, joka sisältää teoreettisia paikannuksia ja käytännön tutkimusesimerkkejä. Kirjan artikkelit avaavat erilaisia ikkunoita sosiaalityön vaikuttavuuden ymmärtämistapoihin ja tulkintoihin. Erilaisia metodisia ja analyyttisia lähestymistapoja sisältävät tekstit moninaistavat kuvaa vaikuttavuuden käsitteellisestä ymmärtämisestä ja valinnoista sosiaalityön eettiset periaatteet huomioiden. Artikkeleiden kvantitatiiviset ja kvalitatiiviset tutkimusotteet tekevät ymmärrettäväksi sen, miten tärkeää on tuottaa vaikuttavuustietoa monimetodisesti sosiaalityön tiedon, teorian ja kehittämisen tarpeisiin. Kirjasta hyötyvät niin sosiaalialan opiskelijat, tutkijat, opettajat kuin käytännön sosiaalityöntekijät ja kehittäjät.

Lisätiedot

Kuvaus Sosiaalityön vaikuttavuus on ensimmäinen suomalaista sosiaalityön vaikuttavuustutkimusta avaava kokoomateos, joka sisältää teoreettisia paikannuksia ja käytännön tutkimusesimerkkejä. Kirjan artikkelit avaavat erilaisia ikkunoita sosiaalityön vaikuttavuuden ymmärtämistapoihin ja tulkintoihin. Erilaisia metodisia ja analyyttisia lähestymistapoja sisältävät tekstit moninaistavat kuvaa vaikuttavuuden käsitteellisestä ymmärtämisestä ja valinnoista sosiaalityön eettiset periaatteet huomioiden. Artikkeleiden kvantitatiiviset ja kvalitatiiviset tutkimusotteet tekevät ymmärrettäväksi sen, miten tärkeää on tuottaa vaikuttavuustietoa monimetodisesti sosiaalityön tiedon, teorian ja kehittämisen tarpeisiin. Kirjasta hyötyvät niin sosiaalialan opiskelijat, tutkijat, opettajat kuin käytännön sosiaalityöntekijät ja kehittäjät.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Pohjola, Anneli - Kemppainen, Tarja - Väyrynen, Sanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 354
ISBN 9789524845151
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351642
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arviointi, arviointimenetelmät, asiakaskokemus, asiakaslähtöisyys, asiakastyytyväisyys, asiakkaat, dialogisuus, kokemukset, metodologia, osallisuus, sosiaalityö, tieto, tietokirjallisuus, tuloksellisuus, tutkimus, vaikuttavuus, Sosiaalipolitiikka
Alanimike 8351642

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sosiaalityön vaikuttavuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot