Sosiaalityö, tieto ja teknologia -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 347

Lisätiedot

Tietoteknologia tuo ihmislähtöiseen toimintaan runsaasti erilaisten sovellusten mahdollisuuksia, jolloin kansalaisten asioiminen ja työntekijöiden työ tulevat jäsentymään uusilla tavoilla. Tämä teos on ensimmäinen alan kokonaisvaltainen esitys, joka avaa sosiaalityön ja tietoteknologian risteävistä suhteista nousevaa keskustelua ja käytäntöjä. Haastetuiksi tulevat niin sosiaalityön asiantuntijuuden kysymykset, alan tietojärjestelmien ja tiedon uudenlainen rakentuminen sekä kansalaisten mahdollisuudet hyödyntää tietoa ja teknologiaa soveltavia uusia palveluita. Teos on Sosiaalityön tutkimuksen seuran kahdeksas vuosikirja.

Lisätiedot

Kuvaus Tietoteknologia tuo ihmislähtöiseen toimintaan runsaasti erilaisten sovellusten mahdollisuuksia, jolloin kansalaisten asioiminen ja työntekijöiden työ tulevat jäsentymään uusilla tavoilla. Tämä teos on ensimmäinen alan kokonaisvaltainen esitys, joka avaa sosiaalityön ja tietoteknologian risteävistä suhteista nousevaa keskustelua ja käytäntöjä. Haastetuiksi tulevat niin sosiaalityön asiantuntijuuden kysymykset, alan tietojärjestelmien ja tiedon uudenlainen rakentuminen sekä kansalaisten mahdollisuudet hyödyntää tietoa ja teknologiaa soveltavia uusia palveluita. Teos on Sosiaalityön tutkimuksen seuran kahdeksas vuosikirja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Pohjola, Anneli - Kääriäinen, Aino - Kuusisto-Niemi, Sirpa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 347
ISBN 9789524514439
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450649
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakastyö, asiantuntijuus, K-kirjat, neuvonta, sosiaaliala, sosiaalihuolto, sosiaalipalvelut, sosiaalityö, teknologia, tiedonhallinta, tietojärjestelmät, tietotekniikka, verkkopalvelut, Sosiaaliturvapolitiikka
Alanimike 8450649

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sosiaalityö, tieto ja teknologia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot