Sokerimyrkytys - Ann Fernholm

totuus sokerin vaikutuksesta kasvuun ja terveyteen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Fernholm, Ann
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 350

Lisätiedot

Ann Fernholmin mukaan olemme paljon tarkempia lemmikkieläintemme oikeasta ravitsemuksesta kuin siitä, mitä lapsemme nykyisin syövät. Fernholm osoittaa, mitä runsaasti sokeria ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle. Ravinnon vaikutukset ulottuvat kaikkialle: maksaan, aivoihin, suolistoon, jalkoihin... Epäterveen suuret määrät hiilihydraatteja ovat syynä siihen, että lapset ja nuoret ovat yhä lihavampia ja sairaampia. Fernholmin mukaan nykyään yleiset sairaudet, kuten astma, allergiat, keliakia, ykköstyypin diabetes, masennus, ylipaino, autismi, ADHD, akne ja liian varhainen puberteetti, ovat suoraa seurausta vääristä ruokatottumuksista. Tämä teos on omiaan avaamaan silmämme sille tosiasialle, että makea roskaruoka ja riittämätön liikunta vaarantavat lastemme terveen kasvun ja kehityksen.

Lisätiedot

Kuvaus Ann Fernholmin mukaan olemme paljon tarkempia lemmikkieläintemme oikeasta ravitsemuksesta kuin siitä, mitä lapsemme nykyisin syövät. Fernholm osoittaa, mitä runsaasti sokeria ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle. Ravinnon vaikutukset ulottuvat kaikkialle: maksaan, aivoihin, suolistoon, jalkoihin... Epäterveen suuret määrät hiilihydraatteja ovat syynä siihen, että lapset ja nuoret ovat yhä lihavampia ja sairaampia. Fernholmin mukaan nykyään yleiset sairaudet, kuten astma, allergiat, keliakia, ykköstyypin diabetes, masennus, ylipaino, autismi, ADHD, akne ja liian varhainen puberteetti, ovat suoraa seurausta vääristä ruokatottumuksista. Tämä teos on omiaan avaamaan silmämme sille tosiasialle, että makea roskaruoka ja riittämätön liikunta vaarantavat lastemme terveen kasvun ja kehityksen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Fernholm, Ann
Kääntäjä Nurmi, Juho
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 350
ISBN 9789523121263
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos Det sötaste vi har
Tilausnumero 21440946
Asiasanat elintasosairaudet, kasvu, lapset, lasten kehitys, ravinto, ravitsemus, ruokaohjeet, ruokavaliot, sokeri, taudit, terveys, terveyshaitat, terveysvaikutukset, tietokirjallisuus, Ravinto-oppi Ruokavaliot
Alanimike 21440946

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sokerimyrkytys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot