Soiva kansanlaulukirja koko perheelle -

35 suomalaista kansanlaulua
29,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
Jäsenhinta: 12,95 €
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2017
 • Sivut: 79

Lisätiedot

"Luullahan, jotta on lysti olla, kun minä aina... painan nappia ja laulan mukana!" Soiva kansanlaulukirja koko perheelle sisältää nuotit, sanat, soinnut ja kansanmusiikkiyhtye Freijan mukaansatempaavat säestykset. Kaikki tämä hilpeän kuvituksen värittämänä! Riemastuttavat laulut kertovat lystikkäistä eläimistä, suuren maailman meristä ja rakkaasta kodista, heilastelusta, riemusta, kaipauksesta - ja silkasta laulamisen ilosta! Kirjaan valikoidut laulut ovat kaikenikäisten laulettaviksi sopivia, ilon hetkissä kohottavia ja kaihossa lohduttavia. Mukana on paljon tuttuja suosikkeja ja myös muutamia hieman harvinaisempia lauluja sekä laululeikkiohjeita. "Meillä on paljon hauskoja, riehakkaita, koskettavia ja kauniita lauluja jotka ansaitsevat tulla edelleen laulettaviksi. Laula siis sinäkin ja osallistu pitkään laulavien sukupolvien ketjuun!" sanoo kirjan esipuheessa laulut koonnut muusiikko, kansanmusiikin asiantuntija ja opettaja Maija Karhinen-Ilo. Päivi Arenius (s. 1985) on palkittu kuvittaja ja graafikko, joka on tehnyt runsaasti kirja- ja aikakauslehtikuvituksia. Värikylläinen kuvitus tuo kansanlaulut nykyaikaan ja antaa lauluille aivan uudenlaisen, raikkaan humoristisen tason.

Lisätiedot

Kuvaus "Luullahan, jotta on lysti olla, kun minä aina... painan nappia ja laulan mukana!" Soiva kansanlaulukirja koko perheelle sisältää nuotit, sanat, soinnut ja kansanmusiikkiyhtye Freijan mukaansatempaavat säestykset. Kaikki tämä hilpeän kuvituksen värittämänä! Riemastuttavat laulut kertovat lystikkäistä eläimistä, suuren maailman meristä ja rakkaasta kodista, heilastelusta, riemusta, kaipauksesta - ja silkasta laulamisen ilosta! Kirjaan valikoidut laulut ovat kaikenikäisten laulettaviksi sopivia, ilon hetkissä kohottavia ja kaihossa lohduttavia. Mukana on paljon tuttuja suosikkeja ja myös muutamia hieman harvinaisempia lauluja sekä laululeikkiohjeita. "Meillä on paljon hauskoja, riehakkaita, koskettavia ja kauniita lauluja jotka ansaitsevat tulla edelleen laulettaviksi. Laula siis sinäkin ja osallistu pitkään laulavien sukupolvien ketjuun!" sanoo kirjan esipuheessa laulut koonnut muusiikko, kansanmusiikin asiantuntija ja opettaja Maija Karhinen-Ilo. Päivi Arenius (s. 1985) on palkittu kuvittaja ja graafikko, joka on tehnyt runsaasti kirja- ja aikakauslehtikuvituksia. Värikylläinen kuvitus tuo kansanlaulut nykyaikaan ja antaa lauluille aivan uudenlaisen, raikkaan humoristisen tason.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Tammi
Kuvittaja Arenius, Päivi
Toimittaja Karhinen-Ilo, Maija - Järvenpää, Leena - Heilala, Katariina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 79
ISBN 9789513182458
Ilmestymisvuosi 2017
Kohderyhmä Alkaen 3 v.
Tilausnumero 7980411
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat lasten ja nuorten kirjat, Laulumusiikki Näyttämömusiikki
Alanimike 7980411

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Hieno idea ja upea toteutus
  Arvostelija Laulavainenon 28.6.2018
  Tosi mukava laulukirja! Taustat on niin hyvin soitettu että on helppoa laulaa oudompiakin lauluja. Myös kuvitukset ovat kauniisti piirrettyjä.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Soiva kansanlaulukirja koko perheelle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot