Sivujuonteena Parkinson - Eeva Sollo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

14,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sollo, Eeva
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 140

Lisätiedot

Kirja kertoo työikäisenä Parkinsonin tautiin sairastumisen esiin nostamista ajatuksista. Sisältö on koottu kahdesta Eeva Sollon pitämästä blogista. Pakinoiden kaltaiset, usein napakat ja elämään armollisesti suhtautuvat tekstit on poimittu Parkinson työssä - sivustolta Eevan blogista ja runot Runoku.-Runokuvamaa -runoblogista. Kirjoittaja toivoo tekstien auttavan tautitovereita ja ympärillämme olevia ihmisiä ymmärtämään paremmin tätä sairautta ja sen kantajia. Elämä on paljon muutakin kuin pelkkää sairastamista ja sairauden pohtimista, mutta tulee tilanteita, joissa sitä ei voi ohittaa. Sen kanssa voi kuitenkin elää, ja pakoonhan ei pääsekään.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja kertoo työikäisenä Parkinsonin tautiin sairastumisen esiin nostamista ajatuksista. Sisältö on koottu kahdesta Eeva Sollon pitämästä blogista. Pakinoiden kaltaiset, usein napakat ja elämään armollisesti suhtautuvat tekstit on poimittu Parkinson työssä - sivustolta Eevan blogista ja runot Runoku.-Runokuvamaa -runoblogista. Kirjoittaja toivoo tekstien auttavan tautitovereita ja ympärillämme olevia ihmisiä ymmärtämään paremmin tätä sairautta ja sen kantajia. Elämä on paljon muutakin kuin pelkkää sairastamista ja sairauden pohtimista, mutta tulee tilanteita, joissa sitä ei voi ohittaa. Sen kanssa voi kuitenkin elää, ja pakoonhan ei pääsekään.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Sollo, Eeva
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 140
ISBN 9789523301887
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350643
Asiasanat krooniset taudit, naiset, Parkinsonin tauti, sairastuminen, tietokirjallisuus, työelämä, työikäiset, vertaisryhmät, Hermosto Neurolgia
Alanimike 8350643

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sivujuonteena Parkinson

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot