Sinä, parantaja - Jose Silva

maailmankuulu Silva-menetelmä itsesi ja muiden parantamiseksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Silva, Jose - Stone, Robert B.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 1999
  • Sivut: 230

Lisätiedot

Teos perustuu maailman menestyksellisimpään mielenhallintamenetelmään, Silva-menetelmään. Täydellisen parantamiskurssin tekniikat auttavat elämään terveenä ja parantumaan sairauksista. Mukana on myös kertomuksia ihmisistä, jotka ovat erinomaisin tuloksin käyttäneet menetelmää ja parantuneet sairauksista ja vammoista. Jose Silva aloitti tutkimusmatkansa ihmismielen syvyyksiin 1940-luvulla. Monien kokeilujen jälkeen hän sai selville, että kun ihmisen aivot värähtelevät alfataajuudella, ihminen paranee nopeammin ja pysyy ylipäätään terveempänä. Alfataajuutta voidaan käyttää niin itsensä kuin muidenkin parantamiseen. Miljoonat ihmiset yli 90 maassa ovat tämän menetelmän avulla löytäneet tavan ylläpitää terveyttään, menestyä työssään ja elää onnellisina.

Lisätiedot

Kuvaus Teos perustuu maailman menestyksellisimpään mielenhallintamenetelmään, Silva-menetelmään. Täydellisen parantamiskurssin tekniikat auttavat elämään terveenä ja parantumaan sairauksista. Mukana on myös kertomuksia ihmisistä, jotka ovat erinomaisin tuloksin käyttäneet menetelmää ja parantuneet sairauksista ja vammoista. Jose Silva aloitti tutkimusmatkansa ihmismielen syvyyksiin 1940-luvulla. Monien kokeilujen jälkeen hän sai selville, että kun ihmisen aivot värähtelevät alfataajuudella, ihminen paranee nopeammin ja pysyy ylipäätään terveempänä. Alfataajuutta voidaan käyttää niin itsensä kuin muidenkin parantamiseen. Miljoonat ihmiset yli 90 maassa ovat tämän menetelmän avulla löytäneet tavan ylläpitää terveyttään, menestyä työssään ja elää onnellisina.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Delfiini kirjat
Tekijä Silva, Jose - Stone, Robert B.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 230
ISBN 9529586221
Ilmestymisvuosi 1999
Alkuteos You the healer
Painos 2. p
Tilausnumero 10391407
Asiasanat itsehoito, mieliala, parantuminen, psykosomatiikka, rentoutus, Silva-menetelmä, taudit, terveys, tietokirjallisuus, vaihtoehtolääkintä, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 10391407

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sinä, parantaja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot