Sillaba -

taiteen missio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

16,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: englanti
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 226

Lisätiedot

Kirjaan on koottu tarinoita ja kuvia taiteentekijöistä ja taideproduktioista eri puolilta maailmaa. Asiantuntija-artikkelien kirjoittajina ovat muiden muassa musiikkitieteen tohtori Pekka Vapaavuori ja dosentti Pentti Paavolainen. Kuvataiteilijoista esitellään mm. kiinalainen He Qi, senegalilainen Ibrahim Seck, namibialainen John Muafangejo ja etiopialainen Abel Gebre. Runoutta kirjassa edustavat esimerkiksi suomalaisten Lassi Nummen ja Kaija Pispan tekstit. Rakennustaide ja kuvanveisto, valokuvaus ja elokuvataide sekä tanssi ja draama ovat myös teoksessa mukana.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjaan on koottu tarinoita ja kuvia taiteentekijöistä ja taideproduktioista eri puolilta maailmaa. Asiantuntija-artikkelien kirjoittajina ovat muiden muassa musiikkitieteen tohtori Pekka Vapaavuori ja dosentti Pentti Paavolainen. Kuvataiteilijoista esitellään mm. kiinalainen He Qi, senegalilainen Ibrahim Seck, namibialainen John Muafangejo ja etiopialainen Abel Gebre. Runoutta kirjassa edustavat esimerkiksi suomalaisten Lassi Nummen ja Kaija Pispan tekstit. Rakennustaide ja kuvanveisto, valokuvaus ja elokuvataide sekä tanssi ja draama ovat myös teoksessa mukana.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Kääntäjä Marttinen, Ann-Christine - Wheeler, Brian
Toimittaja Kinnunen-Riipinen, Lilja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 226
ISBN 9789516243767
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8338583
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, kansanperinne, kristinusko, lähetystyö, paikalliskulttuuri, taide, taiteet, taiteilijat, tietokirjallisuus, vuorovaikutus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338583
Kieli - lisätieto " - ruotsi, englanti, suomi" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sillaba

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot