Seurakunta ja koulu - Kaarina Hakkarainen

yhteistyön käsikirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hakkarainen, Kaarina - Pihkala, Panu
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 295

Lisätiedot

Seurakunnan ja koulun välinen yhteis työ on parhaimmillaan molempia osa puolia rikastuttavaa ja innostavaa. Tähän kirjaan on koottu käytössä testattuja ideoita ja ajatuksia tämän yhteistyön kehittämiseen. Kirja rakentuu lukuvuoden mukaan. Jokaisen kuukauden kohdalla syvennytään sen ajankohdan erityiskysymysten lisäksi yhteen tai kahteen teemaan. Pohdinnassa ovat niin päivänavaukset ja koulukirkot kuin yhteistyön rakenteet ja kriisitilanteissa toimiminen. Mukana on paljon käytännön esimerkkejä ja ideoita. Malmin seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijä Kaarina Hakkarainen on tuttu näky Jakomäen kouluissa, ja Panu Pihkala toimii kouluyhteistyön pastorina Kirkkonummella. Heidän tietoa ja käytäntöä yhdistävissä teksteissään kuuluu kokemuksen ääni ja innostus, joka tarttuu myös lukijaan.

Lisätiedot

Kuvaus Seurakunnan ja koulun välinen yhteis työ on parhaimmillaan molempia osa puolia rikastuttavaa ja innostavaa. Tähän kirjaan on koottu käytössä testattuja ideoita ja ajatuksia tämän yhteistyön kehittämiseen. Kirja rakentuu lukuvuoden mukaan. Jokaisen kuukauden kohdalla syvennytään sen ajankohdan erityiskysymysten lisäksi yhteen tai kahteen teemaan. Pohdinnassa ovat niin päivänavaukset ja koulukirkot kuin yhteistyön rakenteet ja kriisitilanteissa toimiminen. Mukana on paljon käytännön esimerkkejä ja ideoita. Malmin seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijä Kaarina Hakkarainen on tuttu näky Jakomäen kouluissa, ja Panu Pihkala toimii kouluyhteistyön pastorina Kirkkonummella. Heidän tietoa ja käytäntöä yhdistävissä teksteissään kuuluu kokemuksen ääni ja innostus, joka tarttuu myös lukijaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Hakkarainen, Kaarina - Pihkala, Panu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 295
ISBN 9789516279360
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8338671
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat hartaustilaisuudet, koulu, koulutyö, kristillinen kasvatus, lapset, nuoret, päivänavaukset, seurakunnat, tietokirjallisuus, uskontokasvatus, yhteistyö, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8338671

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Seurakunta ja koulu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot