Seuraavana Tikkurila! -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 86

Lisätiedot

Tikkurilan vanhan asemarakennuksen 150-vuotisjuhlan kunniaksi Vantaan kaupunginmuseo on julkaissut uudistetun painoksen vuonna 2003 ilmestyneestä kirjasta Seuraavana Tikkurila. Kirjassa luodaan katsaus rautateiden tuloon Suomeen, kerrotaan aseman arkkitehdistä Carl Albert Edelfeltistä, kuvataan Tikkurilan aseman ja asemaseudun rakentumista sekä kuvataan tulevaa Asemakeskusta ja sen mukanaan tuomia muutoksia. Lisäksi kerrotaan, miksi asemaa kutsutaan "keisarinasemaksi" sekä siitä, millaista oli kun koti oli asemalla.

Lisätiedot

Kuvaus Tikkurilan vanhan asemarakennuksen 150-vuotisjuhlan kunniaksi Vantaan kaupunginmuseo on julkaissut uudistetun painoksen vuonna 2003 ilmestyneestä kirjasta Seuraavana Tikkurila. Kirjassa luodaan katsaus rautateiden tuloon Suomeen, kerrotaan aseman arkkitehdistä Carl Albert Edelfeltistä, kuvataan Tikkurilan aseman ja asemaseudun rakentumista sekä kuvataan tulevaa Asemakeskusta ja sen mukanaan tuomia muutoksia. Lisäksi kerrotaan, miksi asemaa kutsutaan "keisarinasemaksi" sekä siitä, millaista oli kun koti oli asemalla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Vantaan kaupunginmuseo
Toimittaja Hällström, Jaana af
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0783-9162
Sivumäärä 86
ISBN 9789524434010
Ilmestymisvuosi 2012
Tilausnumero 8350823
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arkkitehtuuri, historia, kulttuurihistorialliset rakennukset, museot, rakennuskulttuuri, rautatieasemat, rautatiet, tietokirjallisuus, Vantaa, Rakennukset Rakennustyypit
Alanimike 8350823

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Seuraavana Tikkurila!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot