Seikkaillen elämyksiä -

seikkailukasvatuksen teoriaa ja sovelluksia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 223

Lisätiedot

Elämys- ja seikkailutoiminta eri vivahteissaan on laajentunut lähes kaikille yhteiskunnan alueille viimeisten vuosien aikana. Kokemuksellinen, jännittävä ja motivoiva toiminta on yhä tietoisemmin otettu osaksi sosiaalityötä, nuorisotoimintaa, terapiaa ja kuntoutusta, koulujen opetustoimintaa ja ammatillista koulutusta. Matkailuun ja yritystoimintaan liitettynä elämys on jo aiemmin nähty tärkeänä. Kirjan tarkoituksena on elämykseen ja kokemukseen liittyvien ilmiöiden käsitteellinen selkiyttäminen ja käytännön elämyspedagogisten ja seikkailullisten toimintojen sovellutusten esitteleminen. Teoksessa tarkastellaan elämystä psykologisesta, sosiaalisesta, pedagogisesta ja matkailullisesta näkökulmasta. Sen lisäksi, että teos pyrkii selkiyttämään elämyksen käsitettä, se pyrkii lisäämään elämyksen ja kokemuksen avulla tapahtuvan kasvun ja oppimisen ymmärrettävyyttä. Kirjoittajat edustavat eri ammattikuntia ja tieteenaloja, mutta kaikki he ovat vakuuttuneita elämysten ja kokemusten tärkeydestä lapsen, nuoren ja aikuisen kasvussa ja oppimisessa sekä vapaa-ajan toiminnassa.

Lisätiedot

Kuvaus Elämys- ja seikkailutoiminta eri vivahteissaan on laajentunut lähes kaikille yhteiskunnan alueille viimeisten vuosien aikana. Kokemuksellinen, jännittävä ja motivoiva toiminta on yhä tietoisemmin otettu osaksi sosiaalityötä, nuorisotoimintaa, terapiaa ja kuntoutusta, koulujen opetustoimintaa ja ammatillista koulutusta. Matkailuun ja yritystoimintaan liitettynä elämys on jo aiemmin nähty tärkeänä. Kirjan tarkoituksena on elämykseen ja kokemukseen liittyvien ilmiöiden käsitteellinen selkiyttäminen ja käytännön elämyspedagogisten ja seikkailullisten toimintojen sovellutusten esitteleminen. Teoksessa tarkastellaan elämystä psykologisesta, sosiaalisesta, pedagogisesta ja matkailullisesta näkökulmasta. Sen lisäksi, että teos pyrkii selkiyttämään elämyksen käsitettä, se pyrkii lisäämään elämyksen ja kokemuksen avulla tapahtuvan kasvun ja oppimisen ymmärrettävyyttä. Kirjoittajat edustavat eri ammattikuntia ja tieteenaloja, mutta kaikki he ovat vakuuttuneita elämysten ja kokemusten tärkeydestä lapsen, nuoren ja aikuisen kasvussa ja oppimisessa sekä vapaa-ajan toiminnassa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Toimittaja Karppinen, Seppo J.A - Latomaa, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789524841115
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8351546
Asiasanat elämys, elämyspedagogiikka, kokemukset, kokemusoppiminen, oppiminen, seikkailu, seikkailukasvatus, tietokirjallisuus, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8351546

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Seikkaillen elämyksiä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot