Seikkaillen elämyksiä 3 - Seppo Karppinen

Suomalainen seikkailupedagogiikka

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

54,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Karppinen, Seppo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 362

Lisätiedot

Seikkaillen elämyksiä III - Suomalainen seikkailupedagogiikka avaa tavoitteellisen seikkailutoiminnan taustaa, historiaa ja tulevaisuutta sekä sen roolia nuoriso- ja sosiaalityössä, koulutuksessa ja kuntouttavassa toiminnassa. Teoksen avulla lukija ymmärtää paremmin seikkailupedagogiikan perinteitä, teoriaa ja mahdollisuuksia, joten se soveltuu kaikille seikkailullisesta pedagogiikasta kiinnostuneille - niin teoreetikoille, opettajille, opiskelijoille, harrastajille kuin käytännön tekijöillekin. Seikkaillen elämyksiä on jo tähän kolmanteen teokseen asti edennyt kirjasarja, jonka aiemmat osat ovat ilmestyneet vuosina 2007 ja 2010.

Lisätiedot

Kuvaus Seikkaillen elämyksiä III - Suomalainen seikkailupedagogiikka avaa tavoitteellisen seikkailutoiminnan taustaa, historiaa ja tulevaisuutta sekä sen roolia nuoriso- ja sosiaalityössä, koulutuksessa ja kuntouttavassa toiminnassa. Teoksen avulla lukija ymmärtää paremmin seikkailupedagogiikan perinteitä, teoriaa ja mahdollisuuksia, joten se soveltuu kaikille seikkailullisesta pedagogiikasta kiinnostuneille - niin teoreetikoille, opettajille, opiskelijoille, harrastajille kuin käytännön tekijöillekin. Seikkaillen elämyksiä on jo tähän kolmanteen teokseen asti edennyt kirjasarja, jonka aiemmat osat ovat ilmestyneet vuosina 2007 ja 2010.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Karppinen, Seppo
Toimittaja Latomaa, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 362
ISBN 9789523109889
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349746
Asiasanat elämys, elämyspedagogiikka, kokemukset, kokemusoppiminen, oppiminen, seikkailu, seikkailukasvatus, Suomi, tietokirjallisuus, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8349746

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Seikkaillen elämyksiä 3

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot