Satokauden ruokaa - Susanna Haavisto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
Jäsenhinta: 7,95 €
  • Tekijä: Haavisto, Susanna - Karjula, Samuli
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali. Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

Lisätiedot

Kuvaus Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali. Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Haavisto, Susanna - Karjula, Samuli
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Lankasidos
Sivumäärä 143
ISBN 9789511304302
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 3200511
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, ruokaohjeet, ruoanvalmistus, vuodenajat, kausiruoka, satokaudet, ruokakirja, Suomi, maanviljelys, keittokirja, sesonkiajattelu, ruoanvalmistus, historia, sesongit, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 3200511

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Satokauden ruokaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot