Sarjakuvakeittokirja 2 -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 79

Lisätiedot

Edellissyksynä ilmestynyt ja innostuksella vastaanotettu /Sarjakuvakeittokirja/ saa nyt jatkoa. Milla Paloniemen toimittamassa sarjakuvan ja ruokaohjeet hauskalla tavalla yhdistävässä teoksessa on tällä kertaa mukana uudet tekijät. Milla Paloniemen lisäksi mm. Pertti Jarla, Jaana Suorsa, Maria Björklund, Kivi Larmola, Joonas Lehtimäki ja Tuuli Hypen kertovat kirjassa suosikkireseptinsä ohjeen ja mukana on kultakin myös aiheeseen liittyvä sarjakuvatarina. Tämä erilainen keittokirja on julistus iloisen kokkauksen ja herkullisen kasvisruuan puolesta!

Lisätiedot

Kuvaus Edellissyksynä ilmestynyt ja innostuksella vastaanotettu /Sarjakuvakeittokirja/ saa nyt jatkoa. Milla Paloniemen toimittamassa sarjakuvan ja ruokaohjeet hauskalla tavalla yhdistävässä teoksessa on tällä kertaa mukana uudet tekijät. Milla Paloniemen lisäksi mm. Pertti Jarla, Jaana Suorsa, Maria Björklund, Kivi Larmola, Joonas Lehtimäki ja Tuuli Hypen kertovat kirjassa suosikkireseptinsä ohjeen ja mukana on kultakin myös aiheeseen liittyvä sarjakuvatarina. Tämä erilainen keittokirja on julistus iloisen kokkauksen ja herkullisen kasvisruuan puolesta!
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Toimittaja Paloniemi, Milla
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 79
ISBN 9789524832342
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8407059
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kasvisravinto, kasvisruoat, keittokirjat, kotimainen kaunokirjallisuus, ruokaohjeet, veganismi, vegetarismi, Suomenkieliset sarjakuvat
Alanimike 8407059

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sarjakuvakeittokirja 2

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot