Sanoista tekoihin -

Osallisuus, kumppanuus ja terveys toiminnan suuntaviivoina

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 177

Lisätiedot

Osallisuuden tarkastelulle on raivattu tilaa viimeaikoina sosiaali- ja terveysalan kananotoissa. Osallisuus on yhdistetty kansalaisten yhä aktiivisempaan rooliin palvelujen arvioinnissa ja kehittämisessä sekä toteutuksessa. Osallisuus on linkitetty myös yhteisöllisyyden vahvistamiseen sosiaali- ja terveyspalveluissa. Osallisuuden lisäksi kumppanuus on esillä usein sosiaali- ja terveysalan keskusteluissa. Kumppanuutta jäsennetään niin asiakastyön käytäntöjen kuin eri palveluntuottajien yhteistyön näkökulmista. Sosiaali- ja terveysalalla työskennellään kansalaisen, asiakkaan hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Terveyttä tarkastellaan esimerkiksi elämäntapavalintojen yhteydessä, ja terveyden edistämiseen tähtäävässä työssä haetaan keinoja työ- ja toimintakyvyn lisäämisen. Diakonia-ammattikorkeakoulussa on työskennelty vuodesta 2013 viidellä osaamisalueella, joista yhden nimi on Osallisuus ja terveys -osaamisalue. Artikkelikokoelma Sanoista tekoihin, Osallisuus, kumppanuus ja terveys osaamisalueen toiminnan suuntaviivoina rakentui Osallisuus ja terveys -osaamisalueen toiminnan yhteydessä. Julkaisussa tarkastellaan teemoihin osallisuus, kumppanuus ja terveys/ terveyden edistäminen sisältyviä eri näkökulmista. Lisäksi julkaisussa kuvataan toimintoja, kuten työelämälähtöisiä kehittämishankkeita, joiden lähtökohdissa on huomioitu osallisuus, kumppanuus ja/ tai terveys. Julkaisun artikkeleissa saavat äänensä kuuluviin, esittämiensä näkemysten myötä, muun muun osaamisalueen opetushenkilöstö ja ammattikorkea-kouluopiskelijat. Kokoelma Sanoista tekoihin, Osallisuus, kumppanuus ja terveys osaamisalueen toiminnan suuntaviivoina on suunnattu näistä teemoista ja niiden kehittämisestä kiinnostuneille. Julkaisu tarjoaa näkökulmia esimerkiksi asiakaslähtöisten sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Osallisuuden tarkastelulle on raivattu tilaa viimeaikoina sosiaali- ja terveysalan kananotoissa. Osallisuus on yhdistetty kansalaisten yhä aktiivisempaan rooliin palvelujen arvioinnissa ja kehittämisessä sekä toteutuksessa. Osallisuus on linkitetty myös yhteisöllisyyden vahvistamiseen sosiaali- ja terveyspalveluissa. Osallisuuden lisäksi kumppanuus on esillä usein sosiaali- ja terveysalan keskusteluissa. Kumppanuutta jäsennetään niin asiakastyön käytäntöjen kuin eri palveluntuottajien yhteistyön näkökulmista. Sosiaali- ja terveysalalla työskennellään kansalaisen, asiakkaan hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Terveyttä tarkastellaan esimerkiksi elämäntapavalintojen yhteydessä, ja terveyden edistämiseen tähtäävässä työssä haetaan keinoja työ- ja toimintakyvyn lisäämisen. Diakonia-ammattikorkeakoulussa on työskennelty vuodesta 2013 viidellä osaamisalueella, joista yhden nimi on Osallisuus ja terveys -osaamisalue. Artikkelikokoelma Sanoista tekoihin, Osallisuus, kumppanuus ja terveys osaamisalueen toiminnan suuntaviivoina rakentui Osallisuus ja terveys -osaamisalueen toiminnan yhteydessä. Julkaisussa tarkastellaan teemoihin osallisuus, kumppanuus ja terveys/ terveyden edistäminen sisältyviä eri näkökulmista. Lisäksi julkaisussa kuvataan toimintoja, kuten työelämälähtöisiä kehittämishankkeita, joiden lähtökohdissa on huomioitu osallisuus, kumppanuus ja/ tai terveys. Julkaisun artikkeleissa saavat äänensä kuuluviin, esittämiensä näkemysten myötä, muun muun osaamisalueen opetushenkilöstö ja ammattikorkea-kouluopiskelijat. Kokoelma Sanoista tekoihin, Osallisuus, kumppanuus ja terveys osaamisalueen toiminnan suuntaviivoina on suunnattu näistä teemoista ja niiden kehittämisestä kiinnostuneille. Julkaisu tarjoaa näkökulmia esimerkiksi asiakaslähtöisten sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Toimittaja Helminen, Jari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9935
Sivumäärä 177
ISBN 9789524932417
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8352085
Asiasanat ammattikorkeakoulut, Diakonia-ammattikorkeakoulu, innovaatiotoiminta, kehittäminen, kumppanuus, osaaminen, sosiaaliala, terveysala, tietokirjallisuus, tutkimus- ja kehittämistoiminta, työelämäyhteydet
Alanimike 8352085

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sanoista tekoihin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot