Samanaikaisopetus -

Tuntisuunnitelmia ja työtapoja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 178

Lisätiedot

Kaksi opettajaa samassa luokassa - keveneekö vai kasvaako työtaakka? Samanaikaisopetuksen ansiosta muun muassa työrauha paranee, työtavat monipuolistuvat ja opetuksen eriyttämismahdollisuudet lisääntyvät. Tässä teoksessa eri kouluasteilla samanaikaisopetusta toteuttaneet opettajat kertovat tuntisuunnitelmista ja työtavoista, joita he ovat onnistuneesti käyttäneet omassa opetuksessaan. Lisäksi kerrotaan, millaisilla eri tavoilla samanaikaisopetusta voi toteuttaa, ja vastataan työtapaa koskeviin kysymyksiin. "Saimme ottaa omat vahvuutemme käyttöön, ja heikkouksissa oli mahdollisuus antaa vastuuta muille. Yhteistyö toi laatua opetukseen."

Lisätiedot

Kuvaus Kaksi opettajaa samassa luokassa - keveneekö vai kasvaako työtaakka? Samanaikaisopetuksen ansiosta muun muassa työrauha paranee, työtavat monipuolistuvat ja opetuksen eriyttämismahdollisuudet lisääntyvät. Tässä teoksessa eri kouluasteilla samanaikaisopetusta toteuttaneet opettajat kertovat tuntisuunnitelmista ja työtavoista, joita he ovat onnistuneesti käyttäneet omassa opetuksessaan. Lisäksi kerrotaan, millaisilla eri tavoilla samanaikaisopetusta voi toteuttaa, ja vastataan työtapaa koskeviin kysymyksiin. "Saimme ottaa omat vahvuutemme käyttöön, ja heikkouksissa oli mahdollisuus antaa vastuuta muille. Yhteistyö toi laatua opetukseen."
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Saloviita, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 178
ISBN 9789524516945
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8439393
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat K-kirjat, luokanopettajat, opettajat, oppitunnit, samanaikaisopetus, tuntisuunnitelmat, työtavat, yhteisopettajuus, yhteistyö, Koululaitos
Alanimike 8439393

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Samanaikaisopetus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot