Sähkön vuosisata - Juha Vartiainen

keksintöjä ja nostalgiaa 1900-luvulta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Vartiainen, Juha
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 187

Lisätiedot

Viime vuosisataa voi hyvällä syyllä sanoa sähkön vuosisadaksi. Sähkön myötä tekninen kehitys oli uskomattoman nopeaa. Jokainen vuosikymmen toi tullessaan toinen toistaan ihmeel lisempiä laitteita ja koneita, jotka aluksi hämmästyttivät, mutta olivat pian jo arkipäivää. Nyt monet näistä vempaimista hämmästyttävät jälleen, sillä ne ovat outoja nykyajan ihmisille. Ja vaikka asiat olisivatkin tuttuja, ainakin niiden taustat ovat usein tuntemattomia. Sähkön vuosisata kertoo keksinnöistä ja keksijöistä, joita ilman maailma olisi tänään kovin erilainen. Lisäksi kirja on nostalginen matka menneisyyteen, onhan mukana merkittävä pala kansakunnan historiaa.

Lisätiedot

Kuvaus Viime vuosisataa voi hyvällä syyllä sanoa sähkön vuosisadaksi. Sähkön myötä tekninen kehitys oli uskomattoman nopeaa. Jokainen vuosikymmen toi tullessaan toinen toistaan ihmeel lisempiä laitteita ja koneita, jotka aluksi hämmästyttivät, mutta olivat pian jo arkipäivää. Nyt monet näistä vempaimista hämmästyttävät jälleen, sillä ne ovat outoja nykyajan ihmisille. Ja vaikka asiat olisivatkin tuttuja, ainakin niiden taustat ovat usein tuntemattomia. Sähkön vuosisata kertoo keksinnöistä ja keksijöistä, joita ilman maailma olisi tänään kovin erilainen. Lisäksi kirja on nostalginen matka menneisyyteen, onhan mukana merkittävä pala kansakunnan historiaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Vartiainen, Juha
Valokuvaaja Miettinen, Hannu - Rantasaari, Timo - Nieminen, Hannu - Vartiainen, Juha
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 187
ISBN 9789524722025
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8351100
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elektroniikka, historia, keksinnöt, kodinkoneet, kodintekniikka, sähkö, sähköistys, sähkölaitteet, tieto- ja viestintätekniikka, tietokirjallisuus, valaistus, viihde-elektroniikka
Alanimike 8351100

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sähkön vuosisata

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot