Sadutus - Liisa Karlsson

avain osallisuuden toimintakulttuuriin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,25 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Karlsson, Liisa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 326

Lisätiedot

Sadutus on kaikenikäisille sopiva menetelmä, joka vaatii vain kynän, paperia, kertojan ja aktiivisen kuuntelijan. Sadutuksessa keskeisintä on toisen aito kohtaaminen ja pysähtyminen yhteiseen. Saduttamalla kuunnellaan ja arvostetaan lasta, nuorta tai aikuista. Sadutus voimaannuttaa ja antaa turvallisuudentunteen sekä vahvistaa sadutettavan itsetuntoa. Menetelmää on käytetty myös muun muassa tutustumisessa, kriisin käsittelemisessä, vanhusten kohtaamisessa ja uusien ideoiden synnyttämisessä työpaikoilla. Tämä sadutuksen perusteos sisältää paljon esimerkkejä sadutuksen käytöstä erilaisissa toimintaympäristöissä ja tilanteissa. Menetelmää voidaan käyttää muun muassa kodeissa, päivähoidossa, koulussa, erityisopetuksessa, nuorisotyössä, kirjastossa, terapiassa, kerhotoiminnassa, vanhustenhuollossa ja työyhteisöjen kehittämisessä. Teos on uudistettu painos suositusta kirjasta Sadutus - Avain osallistavaan toimintakulttuuriin (PS-kustannus 2003). Tähän painokseen on lisätty muun muassa uusia menetelmän sovellusmahdollisuuksia.

Lisätiedot

Kuvaus Sadutus on kaikenikäisille sopiva menetelmä, joka vaatii vain kynän, paperia, kertojan ja aktiivisen kuuntelijan. Sadutuksessa keskeisintä on toisen aito kohtaaminen ja pysähtyminen yhteiseen. Saduttamalla kuunnellaan ja arvostetaan lasta, nuorta tai aikuista. Sadutus voimaannuttaa ja antaa turvallisuudentunteen sekä vahvistaa sadutettavan itsetuntoa. Menetelmää on käytetty myös muun muassa tutustumisessa, kriisin käsittelemisessä, vanhusten kohtaamisessa ja uusien ideoiden synnyttämisessä työpaikoilla. Tämä sadutuksen perusteos sisältää paljon esimerkkejä sadutuksen käytöstä erilaisissa toimintaympäristöissä ja tilanteissa. Menetelmää voidaan käyttää muun muassa kodeissa, päivähoidossa, koulussa, erityisopetuksessa, nuorisotyössä, kirjastossa, terapiassa, kerhotoiminnassa, vanhustenhuollossa ja työyhteisöjen kehittämisessä. Teos on uudistettu painos suositusta kirjasta Sadutus - Avain osallistavaan toimintakulttuuriin (PS-kustannus 2003). Tähän painokseen on lisätty muun muassa uusia menetelmän sovellusmahdollisuuksia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Karlsson, Liisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 326
ISBN 9789524516044
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450580
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat K-kirjat, lapset, luovat menetelmät, osallisuus, sadut, sadutus, sovellukset, tarinat, toimintakulttuuri, vuorovaikutus, Kasvatus, opetus
Alanimike 8450580

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sadutus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot