Saamelaispedagogiikan ydinkysymysten äärellä -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 276

Lisätiedot

Tämän kirjan perustana on huoli saamelaispedagogiikan tulevaisuudesta. Saamen kielen ja saamelaiskulttuurin elinvoimaisuuden turvaaminen edellyttävät oman pedagogiikan vahvistamista. Tässä teoksessa esitellään saamelaispedagogiikan olemusta, sen erityspiirteitä ja käytännön toteutusta. Saamelaisopetuksen asemaa pitää vahvistaa alkuperäiskansakulttuurin säilymiseksi ja kehittymiseksi. Kirjoittajat ovat saamelaisen kulttuurin, kasvatuksen ja koulutuksen asiantuntijoita ja he haluavat artikkeleillaan tukea saamelaispedagogiikan omaleimaista kehittymistä. Kirja antaa virikkeitä ja välineitä saamelaisopetuksen käytännöntyöhön.

Lisätiedot

Kuvaus Tämän kirjan perustana on huoli saamelaispedagogiikan tulevaisuudesta. Saamen kielen ja saamelaiskulttuurin elinvoimaisuuden turvaaminen edellyttävät oman pedagogiikan vahvistamista. Tässä teoksessa esitellään saamelaispedagogiikan olemusta, sen erityspiirteitä ja käytännön toteutusta. Saamelaisopetuksen asemaa pitää vahvistaa alkuperäiskansakulttuurin säilymiseksi ja kehittymiseksi. Kirjoittajat ovat saamelaisen kulttuurin, kasvatuksen ja koulutuksen asiantuntijoita ja he haluavat artikkeleillaan tukea saamelaispedagogiikan omaleimaista kehittymistä. Kirja antaa virikkeitä ja välineitä saamelaisopetuksen käytännöntyöhön.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Keskitalo, Pigga - Uusiautti, Satu - Sarivaara, Erika - Määttä, Kaarina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 276
ISBN 9789523109957
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349749
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kasvatus, kehittäminen, opetus, pedagogiikka, saamelaiset, saamelaiskulttuuri, saamelaisuus, saamen kieli, tietokirjallisuus, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8349749

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Saamelaispedagogiikan ydinkysymysten äärellä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot