Säähavainnoijan käsikirja - Storm Dunlop

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Dunlop, Storm
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 168

Lisätiedot

Jotta voisi ymmärtää maapallolla vallitsevaa säätä, täytyy tuntea meteorologiaa, oppia ilmakehästä. Siihen, millainen sää vallitsee jossakin maapallon kolkassa, vaikuttavat toisella puolella maailmaa meneillään olevat sääolot. Tästä syystä sekä ammattilais- että amatöörisäätieteilijöiden täytyy ymmärtää, miten kaikki ilmakehässä toimii. Säähavainnoijan käsikirja selventää näitä asioita. Se kertoo, miten energia siirtyy auringosta maapallolle, ja selittää tuulten ja merivirtojen liikkeitä. Siinä tarkastellaan myös kausittaisia tuuli- ja lämpötilamalleja ja kuvaillaan erilaisia sääilmiöitä, mukaan lukien pilvityyppejä ja pilvien syntyä sekä ääri-ilmiöitä kuten hurrikaaneja ja tornadoja.

Lisätiedot

Kuvaus Jotta voisi ymmärtää maapallolla vallitsevaa säätä, täytyy tuntea meteorologiaa, oppia ilmakehästä. Siihen, millainen sää vallitsee jossakin maapallon kolkassa, vaikuttavat toisella puolella maailmaa meneillään olevat sääolot. Tästä syystä sekä ammattilais- että amatöörisäätieteilijöiden täytyy ymmärtää, miten kaikki ilmakehässä toimii. Säähavainnoijan käsikirja selventää näitä asioita. Se kertoo, miten energia siirtyy auringosta maapallolle, ja selittää tuulten ja merivirtojen liikkeitä. Siinä tarkastellaan myös kausittaisia tuuli- ja lämpötilamalleja ja kuvaillaan erilaisia sääilmiöitä, mukaan lukien pilvityyppejä ja pilvien syntyä sekä ääri-ilmiöitä kuten hurrikaaneja ja tornadoja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Dunlop, Storm
Kääntäjä Träff, Risto K.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 168
ISBN 9789524722247
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351121
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ilmakehä, ilmanpaine, ilmasto, korkeapaine, matalapaine, meteorologia, pilvet, sade, sää, säähavainnot, säähavaintovälineet, sääilmiöt, säänennustus, säärintamat, tietokirjallisuus, Meteorologia Klimatologia
Alanimike 8351121

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Säähavainnoijan käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot