Ryhmä liikkeelle! - Jukka Kataja

toiminnallisia harjoituksia ryhmän kehittämiseksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kataja, Jukka - Jaakkola, Timo - Liukkonen, Jarmo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 137

Lisätiedot

Jokaisen erilaisten ryhmien parissa toimivan idea-arkku! Miten tiimin saa toimivaksi ja ryhmäläiset innostumaan? Kirjan yli 150 toiminnallista ideaa toimivat oivallisena keinona ryhmädynamiikan, vuorovaikutuksen, ryhmäroolien ja ryhmän kiinteyden kehittämisessä. Kirjan alussa käsitellään ryhmän kehittymistä ja kasvua ja pureudutaan ryhmätehtävien ohjaamiseen. Toinen osa on täynnä toiminnallisia ja liikunnallisia harjoituksia. Mukana on lämmittely-, luovuus-, keskittymis- ja draamaharjoituksia, seikkailu- ja maastotehtäviä sekä toiminnan lopettamisharjoituksia. Kirjan tehtäviä voi helposti soveltaa eri-ikäisten kanssa toimittaessa.

Lisätiedot

Kuvaus Jokaisen erilaisten ryhmien parissa toimivan idea-arkku! Miten tiimin saa toimivaksi ja ryhmäläiset innostumaan? Kirjan yli 150 toiminnallista ideaa toimivat oivallisena keinona ryhmädynamiikan, vuorovaikutuksen, ryhmäroolien ja ryhmän kiinteyden kehittämisessä. Kirjan alussa käsitellään ryhmän kehittymistä ja kasvua ja pureudutaan ryhmätehtävien ohjaamiseen. Toinen osa on täynnä toiminnallisia ja liikunnallisia harjoituksia. Mukana on lämmittely-, luovuus-, keskittymis- ja draamaharjoituksia, seikkailu- ja maastotehtäviä sekä toiminnan lopettamisharjoituksia. Kirjan tehtäviä voi helposti soveltaa eri-ikäisten kanssa toimittaessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kataja, Jukka - Jaakkola, Timo - Liukkonen, Jarmo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 137
ISBN 9789524514972
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8450576
Asiasanat draamamenetelmät, harjoitukset, K-kirjat, leikit, liikuntaleikit, ohjaus, ongelmanratkaisu, opetusmenetelmät, pelit, ryhmät, ryhmätyö, seikkailu, toiminnalliset menetelmät, Eri alojen opetusoppi
Alanimike 8450576

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ryhmä liikkeelle!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot