Risteys - Mika Aspinen

materiaalia nuorteniltoihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Aspinen, Mika - Kovalainen, Sirkku - Määttä, Petri - Paananen, Terhi - Tuominen, Hans
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 360

Lisätiedot

Elämän matkalla on monia risteyspaikkoja. Seurakunnan nuortenilta on yksi sellainen. Siellä hiljennytään, tutkiskellaan ja tehdään valintoja. Risteyksessä kohdataan muita kulkijoita. Vuorovaikutus toisten nuorten kanssa avaa uusia näkökulmia omaan matkaan. Toisten avulla voi löytää paremman tien tai ehkä kokonaan uuden reitin. Risteys muistuttaa sanaa risti. Risti on elämän matkalla turvallinen tienviitta. Sitä seuratessa ei eksy, vaan pääsee lopulta hyvään päämäärään. Raamatusta löytyvät neuvot, keskeinen uskon sisältö ja teologiset kysymykset ovat seurakunnan ominta antia. Nuortenilloissa yhdessä toisten kanssa on helpompi ymmärtää Raamatun neuvoja ja ohjeita. Tämän kirjan tarkoituksena on rohkaista työntekijöitä herättämään nuorteniltaperinnettä uudelleen eloon sekä tuomaan tuoreita ideoita hyväksi havaittuun toimintaan.

Lisätiedot

Kuvaus Elämän matkalla on monia risteyspaikkoja. Seurakunnan nuortenilta on yksi sellainen. Siellä hiljennytään, tutkiskellaan ja tehdään valintoja. Risteyksessä kohdataan muita kulkijoita. Vuorovaikutus toisten nuorten kanssa avaa uusia näkökulmia omaan matkaan. Toisten avulla voi löytää paremman tien tai ehkä kokonaan uuden reitin. Risteys muistuttaa sanaa risti. Risti on elämän matkalla turvallinen tienviitta. Sitä seuratessa ei eksy, vaan pääsee lopulta hyvään päämäärään. Raamatusta löytyvät neuvot, keskeinen uskon sisältö ja teologiset kysymykset ovat seurakunnan ominta antia. Nuortenilloissa yhdessä toisten kanssa on helpompi ymmärtää Raamatun neuvoja ja ohjeita. Tämän kirjan tarkoituksena on rohkaista työntekijöitä herättämään nuorteniltaperinnettä uudelleen eloon sekä tuomaan tuoreita ideoita hyväksi havaittuun toimintaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Aspinen, Mika - Kovalainen, Sirkku - Määttä, Petri - Paananen, Terhi - Tuominen, Hans
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 360
ISBN 9516275176
Ilmestymisvuosi 2005
Painos 1
Tilausnumero 8291200
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, kristillinen kasvatus, ohjelmistot, tietokirjallisuus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8291200

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Risteys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot