Risiiniöljyn tuoksu - Timo Katajamäki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Katajamäki, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 213

Lisätiedot

Risiiniöljyn tuoksu on Timo "Tinke" Katajamäen kolmas kirja. Tinke jatkaa edellisistä kirjoista tuttua, kuvallista moottoripyörätarinaa. Kirja etenee edeltäjiensä tavoin aikajaksoissa. Tinke kertoo erikoisista tapauksista radoilta ja kabineteista. Hän vie lukijan pikavisiitille Eläintarhaan, Nürburgringille ja tietysti myös Ruissaloon, Imatralle ja Pyynikille. Tinke kierrättää lukijaa kivikoissa trial-jaksoilla. Hän on pudota rotkoon tarkastaessaan rataa Alpeilla. Samalla hän kirjaa tarkkoja tietoja merkittävistä kilpailuista ja kilpakoneista eri aikakausilta.

Lisätiedot

Kuvaus Risiiniöljyn tuoksu on Timo "Tinke" Katajamäen kolmas kirja. Tinke jatkaa edellisistä kirjoista tuttua, kuvallista moottoripyörätarinaa. Kirja etenee edeltäjiensä tavoin aikajaksoissa. Tinke kertoo erikoisista tapauksista radoilta ja kabineteista. Hän vie lukijan pikavisiitille Eläintarhaan, Nürburgringille ja tietysti myös Ruissaloon, Imatralle ja Pyynikille. Tinke kierrättää lukijaa kivikoissa trial-jaksoilla. Hän on pudota rotkoon tarkastaessaan rataa Alpeilla. Samalla hän kirjaa tarkkoja tietoja merkittävistä kilpailuista ja kilpakoneista eri aikakausilta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Katajamäki, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 213
ISBN 9789524647946
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10825651
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, moottoripyöräilijät, moottoripyöräily, moottoripyörät, moottoripyöräurheilu, tietokirjallisuus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 10825651

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Risiiniöljyn tuoksu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot