Rippikoulun todellisuus -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 396

Lisätiedot

Mitä rippikoulussa todella tapahtuu? Miten suomalainen rippikoulu eroaa muiden maiden rippikouluista? Artikkelikokoelma osoittaa, että suomalainen rippikoulu vastaa varsin hyvin nuorten toiveisiin ja osoittautuu kansainvälisesti poikkeuksellisen onnistuneeksi. Tutkimus osoittaa kuitenkin suomalaiselle rippikoululle myös selkeitä kehittymistarpeita. Tutkimuksessa tarkastellaan rippikoulun nykytilaa, käytänteitä ja arkea Suomessa ja muualla Euroopassa. Tutkimuksen ytimessä on kysymys siitä, miten suomalaisen rippikoulun todellisuus vastaa rippikoulusuunnitelman sille asettamia tavoitteita ja ihanteita. Tutkimus pohjautuu laajoihin kansainväliseen ja kansalliseen tutkimusaineistoihin. Artikkelin kirjoittajat ovat rippikoulututkijoita tutkijanuran eri vaiheissa. Kirjan ovat toimittaneet Helsingin yliopiston uskonnonpedagogiikan yliopistonlehtori, dos. Tapani Innanen ja Kirkon tutkimuskeskuksen tutkija, dos. Kati Niemelä.

Lisätiedot

Kuvaus Mitä rippikoulussa todella tapahtuu? Miten suomalainen rippikoulu eroaa muiden maiden rippikouluista? Artikkelikokoelma osoittaa, että suomalainen rippikoulu vastaa varsin hyvin nuorten toiveisiin ja osoittautuu kansainvälisesti poikkeuksellisen onnistuneeksi. Tutkimus osoittaa kuitenkin suomalaiselle rippikoululle myös selkeitä kehittymistarpeita. Tutkimuksessa tarkastellaan rippikoulun nykytilaa, käytänteitä ja arkea Suomessa ja muualla Euroopassa. Tutkimuksen ytimessä on kysymys siitä, miten suomalaisen rippikoulun todellisuus vastaa rippikoulusuunnitelman sille asettamia tavoitteita ja ihanteita. Tutkimus pohjautuu laajoihin kansainväliseen ja kansalliseen tutkimusaineistoihin. Artikkelin kirjoittajat ovat rippikoulututkijoita tutkijanuran eri vaiheissa. Kirjan ovat toimittaneet Helsingin yliopiston uskonnonpedagogiikan yliopistonlehtori, dos. Tapani Innanen ja Kirkon tutkimuskeskuksen tutkija, dos. Kati Niemelä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Toimittaja Innanen, Tapani - Niemelä, Kati
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 396
ISBN 9789516932944
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8339462
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat etiikka, isostoiminta, jumalakäsitykset, kansainvälinen vertailu, kirkon kasvatustoiminta, kristillinen kasvatus, musiikkikasvatus, nuoret, opetus, opetussuunnitelmat, perhetausta, rippikoulu, seksuaalikasvatus, spiritualiteetti, tietokirjallisuus, uskon
Alanimike 8339462

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rippikoulun todellisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot