Rippikoulun pikkujättiläinen - Lassi Pruuki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pruuki, Lassi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 200

Lisätiedot

Miten suunnittelen rippikoulun? Miten saan nuoret oppimaan? Entä minkälainen on oppimisprosessi rippikoulussa ja opettajan tehtävä siinä? Rippikoulun pikkujättiläinen on käytännönläheinen katsaus rippikoulun pedagogiikkaan ja didaktiikkaan. Se käsittelee oppimista rippikoulun kontekstissa alkaen siitä, mikä rippikoulu on ja mitä siellä pitäisi oppia, miten rippikoulu suunnitellaan, mitkä ovat sen tavoitteet. Lisäksi esitellään erilaisia oppimisteorioita sekä työtapoja, kuten puhumiseen, kirjoittamiseen, kuviin ja musiikkiin sekä toimintaan perustuvat työtavat. Käsittelyssä ovat myös vuorovaikutuksen merkitys sekä opetuksen ja oppimisen arviointi. Rippikoulun pikkujättiläinen kuuluu jokaisen rippikoulussa opettavan perusvarustukseen. Uskonnonpedagogiikan professorina Helsingin yliopistossa toimiva Lassi Pruuki on oppimisen ja opettamisen asiantuntija ja muun muassa Löytöretki-rippikoulukirjasarjan tekijä.

Lisätiedot

Kuvaus Miten suunnittelen rippikoulun? Miten saan nuoret oppimaan? Entä minkälainen on oppimisprosessi rippikoulussa ja opettajan tehtävä siinä? Rippikoulun pikkujättiläinen on käytännönläheinen katsaus rippikoulun pedagogiikkaan ja didaktiikkaan. Se käsittelee oppimista rippikoulun kontekstissa alkaen siitä, mikä rippikoulu on ja mitä siellä pitäisi oppia, miten rippikoulu suunnitellaan, mitkä ovat sen tavoitteet. Lisäksi esitellään erilaisia oppimisteorioita sekä työtapoja, kuten puhumiseen, kirjoittamiseen, kuviin ja musiikkiin sekä toimintaan perustuvat työtavat. Käsittelyssä ovat myös vuorovaikutuksen merkitys sekä opetuksen ja oppimisen arviointi. Rippikoulun pikkujättiläinen kuuluu jokaisen rippikoulussa opettavan perusvarustukseen. Uskonnonpedagogiikan professorina Helsingin yliopistossa toimiva Lassi Pruuki on oppimisen ja opettamisen asiantuntija ja muun muassa Löytöretki-rippikoulukirjasarjan tekijä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Pruuki, Lassi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 200
ISBN 9789516277946
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 10893808
Asiasanat historia, konfirmaatio, kristillinen kasvatus, opetusmenetelmät, pedagogiikka, rippikoulu, tietokirjallisuus, uskontokasvatus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 10893808

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rippikoulun pikkujättiläinen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot