Reuhurinne Urheilukirja - Juhana Salakari

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salakari, Juhana - Roikonen, Jii
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 127

Lisätiedot

Löydä oma suosikkilajisi! Reuhurinteen Urheilukirja on täynnä hauskaa lukemista ja tekemistä, tietoa ja puuhattavaa pitkäksi aikaa. Tutustu eri lajeihin koripallosta skeittaukseen, jalkapallosta yleisurheiluun, taitoluistelusta lumilautailuun ja salibandysta pesäpalloon. Lue suomalaisista urheilun tähtihetkistä ja olympialaisten mitalisateesta. Testaa tietosi palkintopokaaleista ja erilaista palloista hauskoissa urheiluvisoissa. Tee oma keppihevonen ja pullopujottelurata, opi suunnistuksen salat ja kokeile erilaisia maalituuletuksia. Lue sarjakuva Leijonien maailmanmestaruudesta ja huuda Susijengin kannustushuuto!

Lisätiedot

Kuvaus Löydä oma suosikkilajisi! Reuhurinteen Urheilukirja on täynnä hauskaa lukemista ja tekemistä, tietoa ja puuhattavaa pitkäksi aikaa. Tutustu eri lajeihin koripallosta skeittaukseen, jalkapallosta yleisurheiluun, taitoluistelusta lumilautailuun ja salibandysta pesäpalloon. Lue suomalaisista urheilun tähtihetkistä ja olympialaisten mitalisateesta. Testaa tietosi palkintopokaaleista ja erilaista palloista hauskoissa urheiluvisoissa. Tee oma keppihevonen ja pullopujottelurata, opi suunnistuksen salat ja kokeile erilaisia maalituuletuksia. Lue sarjakuva Leijonien maailmanmestaruudesta ja huuda Susijengin kannustushuuto!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Salakari, Juhana - Roikonen, Jii
Kuvittaja Roikonen, Jii
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 127
ISBN 9789511317883
Ilmestymisvuosi 2018
Kohderyhmä Alkaen 7 v.
Tilausnumero 7671451
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat askartelu, lasten ja nuorten kirjat, urheilijat, urheilu, urheilulajit, visailukysymykset, Yleiset tietoteokset
Alanimike 7671451

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Reuhurinne Urheilukirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot