Rakkaudesta naiselle - Barry Long

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

16,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Long, Barry
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 1996
  • Sivut: 259

Lisätiedot

Barry Long on moderni henkinen mestari, joka on herättänyt tuhannet naiset ja miehet katsomaan elämäänsä ja erityisesti rakkauselämäänsä uudesta, rehellisemmästä näkökulmasta. Tämä kirja koostuu kirjeenvaihdosta, jota eri elämän tilanteissa olevat naiset ovat käyneet hänen kanssaan etsiessään selkeyttä omaan elämäänsä. Barry Long opettaa, että naisen todellinen olemus on rakkaus, ja että rakkaus miehen ja naisen välillä on molemmille tie henkiseen vapautumiseen. Jotta tämä olisi mahdollista tämän päivän maailmassa, hän kutsuu esiin uutta naista, joka on peloton, selkeä ja vapaa miehen manipulaatiosta.

Lisätiedot

Kuvaus Barry Long on moderni henkinen mestari, joka on herättänyt tuhannet naiset ja miehet katsomaan elämäänsä ja erityisesti rakkauselämäänsä uudesta, rehellisemmästä näkökulmasta. Tämä kirja koostuu kirjeenvaihdosta, jota eri elämän tilanteissa olevat naiset ovat käyneet hänen kanssaan etsiessään selkeyttä omaan elämäänsä. Barry Long opettaa, että naisen todellinen olemus on rakkaus, ja että rakkaus miehen ja naisen välillä on molemmille tie henkiseen vapautumiseen. Jotta tämä olisi mahdollista tämän päivän maailmassa, hän kutsuu esiin uutta naista, joka on peloton, selkeä ja vapaa miehen manipulaatiosta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Delfiini kirjat
Tekijä Long, Barry
Kuvittaja Siikala, Lauri
Kääntäjä Pennanen, Iina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 259
ISBN 952958640X
Ilmestymisvuosi 1996
Painos 1
Tilausnumero 10491967
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, rakkaus, naiset, parisuhde, kirjeet, elämäntaito, naiseus, identiteetti, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 10491967

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakkaudesta naiselle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot