Rakkauden tekoja - Gary Chapman

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Chapman, Gary
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 295

Lisätiedot

Teos sisältää innostavia tositarinoita ihmisistä, jotka ovat avioliiton ja perhesuhteiden ongelmien keskellä päättäneet osoittaa rakkautta käytännössä - siitä huolimatta, että rakkaus tunnetasolla on kenties jo haihtunut. Hyvät teot ovat avanneet uudelleen tien rakkauden tunteille ja ihmissuhteiden eheytymiselle. Tunnettu parisuhdeterapeutti Gary Chapman on koonnut teokseen tarinat, jotka osoittavat, että rakkaus ei ole vain tunteen, vaan myös tahdon asia. Gary Chapmanilta on ilmestynyt suomeksi aiemmin suuren suosion saanut teos Rakkauden kieli (Aikamedia 2006).

Lisätiedot

Kuvaus Teos sisältää innostavia tositarinoita ihmisistä, jotka ovat avioliiton ja perhesuhteiden ongelmien keskellä päättäneet osoittaa rakkautta käytännössä - siitä huolimatta, että rakkaus tunnetasolla on kenties jo haihtunut. Hyvät teot ovat avanneet uudelleen tien rakkauden tunteille ja ihmissuhteiden eheytymiselle. Tunnettu parisuhdeterapeutti Gary Chapman on koonnut teokseen tarinat, jotka osoittavat, että rakkaus ei ole vain tunteen, vaan myös tahdon asia. Gary Chapmanilta on ilmestynyt suomeksi aiemmin suuren suosion saanut teos Rakkauden kieli (Aikamedia 2006).
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Aikamedia
Tekijä Chapman, Gary
Kääntäjä Saarimaa, Eeva
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 295
ISBN 9789516069657
Ilmestymisvuosi 2012
Alkuteos Love is a verb
Painos 1
Tilausnumero 8338166
Asiasanat avioliitto, aviopuolisot, elämäntaito, ihmissuhteet, kristillinen etiikka, parisuhde, rakkaus, tietokirjallisuus, Kristillinen etiikka
Alanimike 8338166

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakkauden tekoja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot