Rakkaita terveisiä Saksasta - Wladimir Kaminer

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kaminer, Wladimir
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 237

Lisätiedot

Amerikkalaiset keksivät revolverin, venäläiset tislauksen ja saksalaiset mapin. Kiitos Wladimir Kaminerin, saamme nähdä kuinka ihana maa Saksa on. Hämmästyttävää on sekin, miten kirjailija itse on vielä hengissä. Hän söi Neuvostoliitossa makkaroita, jotka sisälsivät 90 prosenttia väriaineita ja 10 prosenttia täysin tuntemattomia aineita. Venäjältä puuttuu saksalaisille rakas säännöllisyys. Saksalaiset tottelevat vaimoa tai navigaattoria, vaikka ne johdattaisivat vikasuuntaan. Saksalla on tarjota yltäkylläisesti kummallisuuksia ja hienouksia. Kaminer vie lukijan Berliiniin, Euroopan Mekkaan ja köyhien Pariisiin, mutta myös Saksan muihiin kaupunkeihin ja maaseutupitäjiin. Hän pohtii pilke silmäkulmassa sekä turbokapitalismia että suunnitelmataloutta. Wladimir Kaminer on syntynyt Moskovassa 1967 ja asunut Berliinissä vuodesta 1990. Hän julkaisee tekstejään lukuisissa lehdissä ja järjestää suosittuja "Ryssändiskoja". Hän on tätä nykyä yksi Saksan luetuimpia kirjailijoita.

Lisätiedot

Kuvaus Amerikkalaiset keksivät revolverin, venäläiset tislauksen ja saksalaiset mapin. Kiitos Wladimir Kaminerin, saamme nähdä kuinka ihana maa Saksa on. Hämmästyttävää on sekin, miten kirjailija itse on vielä hengissä. Hän söi Neuvostoliitossa makkaroita, jotka sisälsivät 90 prosenttia väriaineita ja 10 prosenttia täysin tuntemattomia aineita. Venäjältä puuttuu saksalaisille rakas säännöllisyys. Saksalaiset tottelevat vaimoa tai navigaattoria, vaikka ne johdattaisivat vikasuuntaan. Saksalla on tarjota yltäkylläisesti kummallisuuksia ja hienouksia. Kaminer vie lukijan Berliiniin, Euroopan Mekkaan ja köyhien Pariisiin, mutta myös Saksan muihiin kaupunkeihin ja maaseutupitäjiin. Hän pohtii pilke silmäkulmassa sekä turbokapitalismia että suunnitelmataloutta. Wladimir Kaminer on syntynyt Moskovassa 1967 ja asunut Berliinissä vuodesta 1990. Hän julkaisee tekstejään lukuisissa lehdissä ja järjestää suosittuja "Ryssändiskoja". Hän on tätä nykyä yksi Saksan luetuimpia kirjailijoita.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Kaminer, Wladimir
Kääntäjä Vilkko-Riihelä, Anneli
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 237
ISBN 9789524832533
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Liebesgrušße aus Deutschland
Tilausnumero 8407071
Asiasanat huumori, kansallinen identiteetti, kirjailijat, käännetty kaunokirjallisuus, maahanmuuttajat, muistelmat, Saksa, saksalaiset, saksalaisuus, venäläiset, yhteiskuntakuvaus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8407071

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakkaita terveisiä Saksasta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot