Rakenna oppiva ryhmä - Rauno Haapaniemi

pedagogisen viihtymisen käsikirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Haapaniemi, Rauno - Raina, Liisa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 175

Lisätiedot

Ryhmäilmiöt tuntemalla ja ryhmien tavoitteellisella ohjaamisella voi vaikuttaa ratkaisevasti oppimisen ilmapiiriin. Jos haluaa hyötyä oppivien ryhmien pedagogisista mahdollisuuksista, niiden dynamiikkaan on tutustuttava ja niiden ohjaamista on harjoiteltava. Oleellista on, että oppilaiden ja opettajien maailmat kohtaavat entistä paremmin ja että opettaja ottaa ryhmän ohjaajan roolin sen sijaan että yrittää opettaa yksilöitä luokassa. Tästä teoksesta saat vinkkejä ryhmäilmiöiden tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja ohjaamiseen niin oppilaitten parissa kuin opettajayhteisössä. Kun opettaja kehittää ryhmäänsä pedagogista viihtymistä tukevan ilmapiirin, hänen toimintansa kolmena kulmakivenä ovat uteliaisuuteen vetoaminen, jokaisen ryhmän jäsenen turvallisuudesta huolehtiminen ja aktiivisen vuorovaikutuksen mahdollistaminen.

Lisätiedot

Kuvaus Ryhmäilmiöt tuntemalla ja ryhmien tavoitteellisella ohjaamisella voi vaikuttaa ratkaisevasti oppimisen ilmapiiriin. Jos haluaa hyötyä oppivien ryhmien pedagogisista mahdollisuuksista, niiden dynamiikkaan on tutustuttava ja niiden ohjaamista on harjoiteltava. Oleellista on, että oppilaiden ja opettajien maailmat kohtaavat entistä paremmin ja että opettaja ottaa ryhmän ohjaajan roolin sen sijaan että yrittää opettaa yksilöitä luokassa. Tästä teoksesta saat vinkkejä ryhmäilmiöiden tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja ohjaamiseen niin oppilaitten parissa kuin opettajayhteisössä. Kun opettaja kehittää ryhmäänsä pedagogista viihtymistä tukevan ilmapiirin, hänen toimintansa kolmena kulmakivenä ovat uteliaisuuteen vetoaminen, jokaisen ryhmän jäsenen turvallisuudesta huolehtiminen ja aktiivisen vuorovaikutuksen mahdollistaminen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Haapaniemi, Rauno - Raina, Liisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 175
ISBN 9789524516242
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8450547
Asiasanat K-kirjat, koulu, kouluviihtyvyys, motivointi, opettajat, opetusmenetelmät, oppilaat, oppiminen, pedagogiikka, ryhmädynamiikka, ryhmät, uteliaisuus, vuorovaikutus, yhteisöllinen oppiminen, Opetusoppi
Alanimike 8450547

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakenna oppiva ryhmä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot