Rahoillasi on merkitys - Howard Dayton

raamatullinen opas ansaitsemiseen, varojen käyttöön, säästämiseen, sijoittamiseen, antamiseen ja veloista pääsemiseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Dayton, Howard
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 207

Lisätiedot

KUITIT KERTOVAT ELÄMÄMME TARINAA. Tällaiseen lauseeseen törmää tässä kirjassa. Kirjan loppuun lukenut voisi kirjoittaa rinnalle toisen lauseen: Kuiteista paljastuvat syyt, miksi elämästäni tuli joko siunattua tai - kirottua. Raha on paljon enemmän kuin välttämätön vaihtoväline. Rahan käytön jälki elämämme kankaalla kertoo alastomasti, miksi elämämme on tänään juuri sellaista kuin se on. Jäljet ovat samalla kuitenkin tienviittoja herätykseen: Omista uusi käsitys mammonasta - käytä mammonaa uudella tavalla - katkaise kirous ja ota vastaan siunaus! Monet kamppailevat taloudellisten haasteiden, kuten velan tai riittämättömien säästöjen kanssa. Tutkimusten mukaan jopa puolet avioeroista johtuu perheiden taloudellisista paineista. Joka puolelta tunkeva materialismi ohjaa ihmisiä kuluttamaan yhä lisää vieden heiltä rauhan ja horjuttaen heidän hengellistä elinvoimaansa. Tämä kirja ei ole ainoastaan käytännöllinen opas rahankäyttöön, kirja auttaa ymmärtämään, miten syvä vaikutus rahankäytöllä on Jumala- mutta myös ihmissuhteisiimme. HOWARD DAYTON perusti Larry Burkettin kanssa kansainvälisen Crown Financial Ministries -järjestön, joka maailmanlaajuisesti varustaa ihmisiä oppimaan, soveltamaan ja opettamaan Jumalan ilmoittamia talousperiaatteita. Crown Finland ry perustettiin vuonna 2010 edellisenä syksynä pidetyn Raamattu & Raha (Bible on Money) -seminaarin innoittamana. Crown järjestää seminaareja Suomessa ja käynnistää Crown-pienryhmiä, joiden keskeinen tavoite on auttaa osallistujia löytämään henkilökohtaisessa elämässään raamatullinen taloudellinen tasapaino ja vapaus.

Lisätiedot

Kuvaus KUITIT KERTOVAT ELÄMÄMME TARINAA. Tällaiseen lauseeseen törmää tässä kirjassa. Kirjan loppuun lukenut voisi kirjoittaa rinnalle toisen lauseen: Kuiteista paljastuvat syyt, miksi elämästäni tuli joko siunattua tai - kirottua. Raha on paljon enemmän kuin välttämätön vaihtoväline. Rahan käytön jälki elämämme kankaalla kertoo alastomasti, miksi elämämme on tänään juuri sellaista kuin se on. Jäljet ovat samalla kuitenkin tienviittoja herätykseen: Omista uusi käsitys mammonasta - käytä mammonaa uudella tavalla - katkaise kirous ja ota vastaan siunaus! Monet kamppailevat taloudellisten haasteiden, kuten velan tai riittämättömien säästöjen kanssa. Tutkimusten mukaan jopa puolet avioeroista johtuu perheiden taloudellisista paineista. Joka puolelta tunkeva materialismi ohjaa ihmisiä kuluttamaan yhä lisää vieden heiltä rauhan ja horjuttaen heidän hengellistä elinvoimaansa. Tämä kirja ei ole ainoastaan käytännöllinen opas rahankäyttöön, kirja auttaa ymmärtämään, miten syvä vaikutus rahankäytöllä on Jumala- mutta myös ihmissuhteisiimme. HOWARD DAYTON perusti Larry Burkettin kanssa kansainvälisen Crown Financial Ministries -järjestön, joka maailmanlaajuisesti varustaa ihmisiä oppimaan, soveltamaan ja opettamaan Jumalan ilmoittamia talousperiaatteita. Crown Finland ry perustettiin vuonna 2010 edellisenä syksynä pidetyn Raamattu & Raha (Bible on Money) -seminaarin innoittamana. Crown järjestää seminaareja Suomessa ja käynnistää Crown-pienryhmiä, joiden keskeinen tavoite on auttaa osallistujia löytämään henkilökohtaisessa elämässään raamatullinen taloudellinen tasapaino ja vapaus.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Dayton, Howard
Kääntäjä Luoma, Sini
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 207
ISBN 9789515852441
Ilmestymisvuosi 2011
Alkuteos Your money counts
Painos 1
Tilausnumero 11746542
Asiasanat anteliaisuus, elintaso, kristillisyys, omaisuus, raamatuntulkinta, raha, rahankäyttö, sijoitukset, taloudenhoito, tietokirjallisuus, työ, uskollisuus, velat, Yleinen uskontotiede
Alanimike 11746542

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rahoillasi on merkitys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot