Rahasta vai rakkaudesta työhön? -

mikä meitä motivoi?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 315

Lisätiedot

Tämä teos on tarkoitettu ensisijaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnollisten työorganisaatioiden johtajille, henkilöstöpäälliköille ja esimiehille. Se soveltuu myös hyvin oppikirjaksi ja käytännön työkaluksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneet työelämän kehittämisestä, työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä työn tuottavuudesta. Kirja jakautuu kolmeen pääalueeseen: mitä motivaatiolla tarkoitetaan, miten motivaatiota edistetään ja miten motivaatiota mitataan. Kirjan kirjoittajat tekevät aktiivista tutkimustyötä sisäisen motivaation alueelta ja toimivat työelämän kehittämisen asiantuntijaverkoston jäseninä Likes-työelämäpalvelut Oy:ssä.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä teos on tarkoitettu ensisijaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnollisten työorganisaatioiden johtajille, henkilöstöpäälliköille ja esimiehille. Se soveltuu myös hyvin oppikirjaksi ja käytännön työkaluksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneet työelämän kehittämisestä, työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä työn tuottavuudesta. Kirja jakautuu kolmeen pääalueeseen: mitä motivaatiolla tarkoitetaan, miten motivaatiota edistetään ja miten motivaatiota mitataan. Kirjan kirjoittajat tekevät aktiivista tutkimustyötä sisäisen motivaation alueelta ja toimivat työelämän kehittämisen asiantuntijaverkoston jäseninä Likes-työelämäpalvelut Oy:ssä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Likes-työelämäpalvelut
Toimittaja Liukkonen, Jarmo - Jaakkola, Timo - Suvanto, Antti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 315
ISBN 9529904509
Ilmestymisvuosi 2002
Painos 1
Tilausnumero 8328260
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat esimiehet, henkilöstöjohtaminen, hyvinvointi, kehityskeskustelut, motivaatio, motivointi, tietokirjallisuus, työelämä, työhyvinvointi, työmotivaatio, työntekijät, Tunne- ja tahtotoiminnot
Alanimike 8328260

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rahasta vai rakkaudesta työhön?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot