Rabbi katsoo kuolemanjälkeiseen elämään - Jonathan Bernis

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Bernis, Jonathan
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 223

Lisätiedot

UUSI NÄKÖKULMA TAIVAASEEN JA HELVETTIIN - JA NIIDEN KERTOMUKSIA, JOTKA OVAT OLLEET SIELLÄ ONKO TAIVAS OLEMASSA? ONKO KUOLEMAN JÄLKEEN ELÄMÄÄ? HELVETTI: TARUT JA TODET? Ensimmäistä kertaa suomenkielisessä kirjallisuudessa ilmestyy teos, jossa juutalainen Jeesusta Messiaana julistava rabbi ja kansainvälinen humanitaari kiteyttää sekä ortodoksijuutalaisen että kristillisen teologian kaikki suuret totuudet elämästä, joka jatkuu kuoleman jälkeen. Tuloksena opas rikkaaseen lopumattomaan elämään. Rabbi JONATHAN BERNISIN kirja on silmiä avaava matka siihen loistavaan tulevaisuuteen, jonka raamatullinen taivastieto suo jokaiselle kristitylle. Raamatussa on selkeä elämän jälkeisen elämän järjestelmällinen oppi. Miksi sitä ei opeteta Jumalan ilmoituksen varmuudella? Mitä olet menettänyt, kun sinua ei ole juurrutettu Raamattuun totuuksissa, jotka poistavat kuoleman pelon ja varustavat sinut auttamaan läheisiäsi elämään valoisassa taivastoivossa? Tämä kirja vaihtaa tietämättömyyden tiedoksi, vahvistaa uskoa, selventää kadotustuomion sisältöä, vapauttaa pelkistä taivaselämän kuvitelmista. Rabbi Jonathan Bernis on avoimella mielellä tutkinut ja arvioi kuuden ihmisen kuolemanrajakokemuksia. Valmistaudu muuttamaan kuvitelmia taivaasta ja helvetistä. Omista täysillä iankaikkisen elämän varmuus.

Lisätiedot

Kuvaus UUSI NÄKÖKULMA TAIVAASEEN JA HELVETTIIN - JA NIIDEN KERTOMUKSIA, JOTKA OVAT OLLEET SIELLÄ ONKO TAIVAS OLEMASSA? ONKO KUOLEMAN JÄLKEEN ELÄMÄÄ? HELVETTI: TARUT JA TODET? Ensimmäistä kertaa suomenkielisessä kirjallisuudessa ilmestyy teos, jossa juutalainen Jeesusta Messiaana julistava rabbi ja kansainvälinen humanitaari kiteyttää sekä ortodoksijuutalaisen että kristillisen teologian kaikki suuret totuudet elämästä, joka jatkuu kuoleman jälkeen. Tuloksena opas rikkaaseen lopumattomaan elämään. Rabbi JONATHAN BERNISIN kirja on silmiä avaava matka siihen loistavaan tulevaisuuteen, jonka raamatullinen taivastieto suo jokaiselle kristitylle. Raamatussa on selkeä elämän jälkeisen elämän järjestelmällinen oppi. Miksi sitä ei opeteta Jumalan ilmoituksen varmuudella? Mitä olet menettänyt, kun sinua ei ole juurrutettu Raamattuun totuuksissa, jotka poistavat kuoleman pelon ja varustavat sinut auttamaan läheisiäsi elämään valoisassa taivastoivossa? Tämä kirja vaihtaa tietämättömyyden tiedoksi, vahvistaa uskoa, selventää kadotustuomion sisältöä, vapauttaa pelkistä taivaselämän kuvitelmista. Rabbi Jonathan Bernis on avoimella mielellä tutkinut ja arvioi kuuden ihmisen kuolemanrajakokemuksia. Valmistaudu muuttamaan kuvitelmia taivaasta ja helvetistä. Omista täysillä iankaikkisen elämän varmuus.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Bernis, Jonathan
Kääntäjä Flink, Päivi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789515853004
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos A rabbi looks at the afterlife
Tilausnumero 8337837
Asiasanat helvetti, juutalaiskristityt, kuolemanjälkeinen elämä, messiaaniset juutalaiset, taivas, tietokirjallisuus, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8337837

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rabbi katsoo kuolemanjälkeiseen elämään

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot