Raamattu ja magia -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 354

Lisätiedot

Mitä on magia? Onko Raamatussa magiaa? Entä harjoittivatko muinaiset israelilaiset tai ensimmäiset kristityt magiaa? Kirjassa kyseenalaistetaan magian ja uskonnon välinen kahtiajako ja ymmärretään magia yhtenä uskonnollisen toiminnan muotona. Tässä teoksessa magian käsitettä lähestytään esimerkiksi raamatuntutkimuksen, kognitiivisen uskontotieteen, rituaalitutkimuksen ja arkeologian näkökulmista. Teoksessa käsiteltyjä teemoja ovat magian ilmeneminen Raamatussa, siunaukset ja kiroukset, ihmeet ja parantaminen, henkiolennot ja niitä vastaan suojautuminen sekä suojaavat amuletit ja figuriinit.

Lisätiedot

Kuvaus Mitä on magia? Onko Raamatussa magiaa? Entä harjoittivatko muinaiset israelilaiset tai ensimmäiset kristityt magiaa? Kirjassa kyseenalaistetaan magian ja uskonnon välinen kahtiajako ja ymmärretään magia yhtenä uskonnollisen toiminnan muotona. Tässä teoksessa magian käsitettä lähestytään esimerkiksi raamatuntutkimuksen, kognitiivisen uskontotieteen, rituaalitutkimuksen ja arkeologian näkökulmista. Teoksessa käsiteltyjä teemoja ovat magian ilmeneminen Raamatussa, siunaukset ja kiroukset, ihmeet ja parantaminen, henkiolennot ja niitä vastaan suojautuminen sekä suojaavat amuletit ja figuriinit.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Suomen eksegeettinen seura
Toimittaja Valkama, Kirsi - Weissenberg, Hanne von - Nikki, Nina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0356-2786
Sivumäärä 354
ISBN 9789519217659
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8341708
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arkeologia, eksegetiikka, historia, ihmeet, juutalaisuus, kiroukset, kognitiivinen uskontotiede, magia, mytologia, Raamattu, rituaalit, siunaukset, tietokirjallisuus, uskomukset, uskonto, Uusi testamentti, Vanha testamentti, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8341708

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Raamattu ja magia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot