Puikoilla poimittua - Vuokko Vänskä

Tunteita ja tarinoita Japanista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

14,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Vänskä, Vuokko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 119

Lisätiedot

"Lahetystyontekijana Japanissa joskus tuntui silta, etta olen taustaton ei kukaan. Ja kuitenkin minulla on suomalainen historiani. Sisimman kansi on vain laitettu visusti kiinni. Joskus se raottuu yllattavissa tilanteissa." Taman kirjan tekstit ovat valahdyksia Japanista ja sen ihmisista maassa, jossa suomalaiselle riittaa loputtomasti ihmeteltavaa. Vuokko Vanskan herkkavaistoiset havainnot ja taidolla kuvatut arjen yksityiskohdat vievat kuin huomaamatta matkalle sakuroiden kaunistamaan maahan. Paaosin kirjoitelmat on julkaistu Uusi Tie -lehden Paatteella Nipponissa -palstalla vuosina 2003-2009. Nykyhetki puolestaan raottuu uusissa teksteissa. Pohdinnat auttajan varjosta ja kirje lapsille avaavat hatkahdyttavan ja riipaisevan kosketuspinnan. Vuokko Vanska on yli neljakymmenta vuotta kestaneen tyouransa aikana toiminut viestinnallisissa tehtavissa Suomen Evankelisluterilaisessa Kansanlahetyksessa, Uusi Tie -lehdessa toimituspaallikkona seka vs. paatoimittajana ja yhden jakson myos Seurakuntalainen.fi:n paatoimittajana. Uransa aikana han ollut kuusi kautta lahetystyossa Japanissa, yhteensa kaksikymmenta vuotta.

Lisätiedot

Kuvaus "Lahetystyontekijana Japanissa joskus tuntui silta, etta olen taustaton ei kukaan. Ja kuitenkin minulla on suomalainen historiani. Sisimman kansi on vain laitettu visusti kiinni. Joskus se raottuu yllattavissa tilanteissa." Taman kirjan tekstit ovat valahdyksia Japanista ja sen ihmisista maassa, jossa suomalaiselle riittaa loputtomasti ihmeteltavaa. Vuokko Vanskan herkkavaistoiset havainnot ja taidolla kuvatut arjen yksityiskohdat vievat kuin huomaamatta matkalle sakuroiden kaunistamaan maahan. Paaosin kirjoitelmat on julkaistu Uusi Tie -lehden Paatteella Nipponissa -palstalla vuosina 2003-2009. Nykyhetki puolestaan raottuu uusissa teksteissa. Pohdinnat auttajan varjosta ja kirje lapsille avaavat hatkahdyttavan ja riipaisevan kosketuspinnan. Vuokko Vanska on yli neljakymmenta vuotta kestaneen tyouransa aikana toiminut viestinnallisissa tehtavissa Suomen Evankelisluterilaisessa Kansanlahetyksessa, Uusi Tie -lehdessa toimituspaallikkona seka vs. paatoimittajana ja yhden jakson myos Seurakuntalainen.fi:n paatoimittajana. Uransa aikana han ollut kuusi kautta lahetystyossa Japanissa, yhteensa kaksikymmenta vuotta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Vänskä, Vuokko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 119
ISBN 9789516196155
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8338557
Asiasanat Japani, japanilaisuus, lähetystyö, lähetystyöntekijät, tietokirjallisuus, yhteiskuntakuvaus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338557

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Puikoilla poimittua

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot