Puhuvat kädet - Kati Keski-Mäenpää

Mirja Himanen ja Mekonnen Mulat kuurojentyössä Etiopiassa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

6,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Keski-Mäenpää, Kati
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 155

Lisätiedot

Idea kirjasta on syntynyt pikkuhiljaa vuosien varrella. Tutustuin Mirjaan ja Mekonneniin eli "Himmuloihin" 2000-luvun alussa, kun asuimme kaikki Hosainassa. Jo siellä näin, miten tärkeää työtä he tekevät Etiopiassa. Silloin he työskentelivät opettajina Hosainan kuurojenkoulussa. Vuodesta 2003 alkaen he ovat kouluttaneet kuurojen opettajia koko maan kouluihin kuurojenopetuksen tukiohjelman kautta. Etiopiassa ajatellaan edelleen, että lapsen kuurous, sokeus tai muu poikkeavuus on syytä vanhempien pahoista teoista, ikään kuin Jumalan rangaistus. Sen vuoksi vanhemmat saattavat jopa piilottaa lapsensa majan nurkkiin vuosikausiksi. Voidaan myös ajatella, ettei kuuro lapsi voi oppia.

Lisätiedot

Kuvaus Idea kirjasta on syntynyt pikkuhiljaa vuosien varrella. Tutustuin Mirjaan ja Mekonneniin eli "Himmuloihin" 2000-luvun alussa, kun asuimme kaikki Hosainassa. Jo siellä näin, miten tärkeää työtä he tekevät Etiopiassa. Silloin he työskentelivät opettajina Hosainan kuurojenkoulussa. Vuodesta 2003 alkaen he ovat kouluttaneet kuurojen opettajia koko maan kouluihin kuurojenopetuksen tukiohjelman kautta. Etiopiassa ajatellaan edelleen, että lapsen kuurous, sokeus tai muu poikkeavuus on syytä vanhempien pahoista teoista, ikään kuin Jumalan rangaistus. Sen vuoksi vanhemmat saattavat jopa piilottaa lapsensa majan nurkkiin vuosikausiksi. Voidaan myös ajatella, ettei kuuro lapsi voi oppia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Keski-Mäenpää, Kati
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 155
ISBN 9789516244177
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8338611
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elämäkerrat, Etiopia, kuurot, lähetystyö, lähetystyöntekijät, opettajat, opetus, tietokirjallisuus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338611

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Puhuvat kädet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot