Psykopaattitesti - Jon Ronson

matka hulluusteollisuuteen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ronson, Jon
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 247

Lisätiedot

Useat tahot rahastavat hulluudella, ihmiset tuomitaan hulluimpien piirteidensä perusteella. Televisiossa pilkataan ongelmaisia ja lääkeyrityksillä on ratkaisu kaikkeen. Jon Ronsonin Psykopaattitesti on tarina hulluudesta, siitä miten nykytilanteeseen on päädytty. Kirjassa on toinen toistaan kiehtovampia kertomuksia psykiatrian historian hämäristä aina tähän päivään asti. Tarinan pääosassa ovat psykopaatit, jotka ovat hulluista ehkä arvoituksellisimpia. Ronson tapaa psykopaatteja ja heidän parissaan työskenteleviä ja saa matkan varrella salaisen aseen, voiman tunnistaa psykopaatteja. "Psykopaatit eivät muutu. He eivät opi rangaistuksista. Voimme vain toivoa, että lopulta heistä tulee liian vanhoja ja laiskoja, jotta jaksaisivat tehdä rikoksia. He voivat olla vaikuttavia. Karismaattisia. Ihmiset häikäistyvät. Vaikeudet alkavat kun joku heistä saavuttaa korkean aseman yhteiskunnassa."

Lisätiedot

Kuvaus Useat tahot rahastavat hulluudella, ihmiset tuomitaan hulluimpien piirteidensä perusteella. Televisiossa pilkataan ongelmaisia ja lääkeyrityksillä on ratkaisu kaikkeen. Jon Ronsonin Psykopaattitesti on tarina hulluudesta, siitä miten nykytilanteeseen on päädytty. Kirjassa on toinen toistaan kiehtovampia kertomuksia psykiatrian historian hämäristä aina tähän päivään asti. Tarinan pääosassa ovat psykopaatit, jotka ovat hulluista ehkä arvoituksellisimpia. Ronson tapaa psykopaatteja ja heidän parissaan työskenteleviä ja saa matkan varrella salaisen aseen, voiman tunnistaa psykopaatteja. "Psykopaatit eivät muutu. He eivät opi rangaistuksista. Voimme vain toivoa, että lopulta heistä tulee liian vanhoja ja laiskoja, jotta jaksaisivat tehdä rikoksia. He voivat olla vaikuttavia. Karismaattisia. Ihmiset häikäistyvät. Vaikeudet alkavat kun joku heistä saavuttaa korkean aseman yhteiskunnassa."
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Ronson, Jon
Kääntäjä Aava, Sanni - Lahtinen, Seppo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 247
ISBN 9789524832090
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 21512579
Asiasanat diagnostiikka, haastattelut, kokemukset, kritiikki, käännetty kaunokirjallisuus, luokitukset, luokitus, lääkärit, mielenterveyshäiriöt, psykiatriset potilaat, psyykkisesti sairaat, tunne-elämän häiriöt, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 21512579

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Psykopaattitesti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot