Pohjoismaiset taruolennot -

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2016
 • Sivut: 122

Lisätiedot

Upea teos pohjoismaisista taruolennoista. Kirjan rikas kuvitus ja kiehtovat tekstit vievät lukijan maagiselle matkalle yliluonnolliseen maailmaan. Pohjoisen pimeissä metsissä, syvissä järvissä ja korkeilla rinteillä piilottelee suuri joukko salaperäisiä olentoja. Emme näe niitä, mutta ne muistuttavat itsestään monin tavoin. Kun joku katoaa metsään, kun tuuli kantaa korviisi oudon äänen tai kun maito happanee yön aikana, silloin ovat työssä yliluonnolliset voimat. Jättiläiset, peikot, haltijat, näkit ja monet muut taruolennot ovat luonnon henkilöitymiä. Ilkikurisia, houkuttelevia ja vaarallisia. Entisaikaan ne olivat luonteva osa ihmisten arkea, muistutus luonnon kunnioittamisen välttämättömyydestä. Egerkransin kaunis kirja on asiantunteva syväsukellus Pohjolan rikkaaseen kansanuskomusperinteeseen.

Lisätiedot

Kuvaus Upea teos pohjoismaisista taruolennoista. Kirjan rikas kuvitus ja kiehtovat tekstit vievät lukijan maagiselle matkalle yliluonnolliseen maailmaan. Pohjoisen pimeissä metsissä, syvissä järvissä ja korkeilla rinteillä piilottelee suuri joukko salaperäisiä olentoja. Emme näe niitä, mutta ne muistuttavat itsestään monin tavoin. Kun joku katoaa metsään, kun tuuli kantaa korviisi oudon äänen tai kun maito happanee yön aikana, silloin ovat työssä yliluonnolliset voimat. Jättiläiset, peikot, haltijat, näkit ja monet muut taruolennot ovat luonnon henkilöitymiä. Ilkikurisia, houkuttelevia ja vaarallisia. Entisaikaan ne olivat luonteva osa ihmisten arkea, muistutus luonnon kunnioittamisen välttämättömyydestä. Egerkransin kaunis kirja on asiantunteva syväsukellus Pohjolan rikkaaseen kansanuskomusperinteeseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Kääntäjä Ojanen, Eero
Toimittaja Egerkrans, Johan
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 122
ISBN 9789523120167
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 4 4. p
Tilausnumero 7817991
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat käännetty kaunokirjallisuus, taruolennot, yliluonnolliset olennot, kansanusko, mytologia, Pohjola, Pohjoismaat, Suomenkieliset kuvakirjat
Alanimike 7817991

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Kiehtovaaa perimätietoa upeassa paketissa
  Arvostelija Modestyon 12.9.2017
  Hienosti kuvitettu kirja pohjoismaisista taruolennoista kiinnosti 11-vuotiasta kovasti ja on aikuisellekin mukavaa luettavaa. Kuvaukset eivät ole kovin pitkiä, mutta satumaisen kiehtovia, ja kirjan ulkoasu on todella nautittava.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pohjoismaiset taruolennot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot