Piiraat - Pullat - Pasteijat -

leivonnaisohjeita

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 51

Lisätiedot

Kyllästyttääkö iänikuinen kinkku-juustopiirakka? Täytyykö lohen hyvät rasvat hukuttaa piirakassa voihin ja kermaan? Kannattaako yhteen piirakanpalaan tunkea kokonaisen aterian kilokalorit ja kahden voinapin verran kovaa rasvaa? Voisiko leivonnainen olla osa päivän kasvissaalista? Diabetesliiton uusi leivonnaiskirja on tarkoitettu sinulle, joka haluat päivittäisiin kahvihetkiisi sydäntä helliviä herkkuja. Sopivan suolaisia ja makeita leivonnaisia, joihin on piilotettu pehmeitä, hyviä rasvoja ja joissa maistuvat kasvikset, sienet, marjat ja pähkinät. Kirjassa on 23 suolaisen ja 15 makean leivonnaisen valmistusohjeet. Suolaisissa leivonnaisissa on mukana kasvis-, kala- ja lihavaihtoehtoja.

Lisätiedot

Kuvaus Kyllästyttääkö iänikuinen kinkku-juustopiirakka? Täytyykö lohen hyvät rasvat hukuttaa piirakassa voihin ja kermaan? Kannattaako yhteen piirakanpalaan tunkea kokonaisen aterian kilokalorit ja kahden voinapin verran kovaa rasvaa? Voisiko leivonnainen olla osa päivän kasvissaalista? Diabetesliiton uusi leivonnaiskirja on tarkoitettu sinulle, joka haluat päivittäisiin kahvihetkiisi sydäntä helliviä herkkuja. Sopivan suolaisia ja makeita leivonnaisia, joihin on piilotettu pehmeitä, hyviä rasvoja ja joissa maistuvat kasvikset, sienet, marjat ja pähkinät. Kirjassa on 23 suolaisen ja 15 makean leivonnaisen valmistusohjeet. Suolaisissa leivonnaisissa on mukana kasvis-, kala- ja lihavaihtoehtoja.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen diabetes-liitto
Valokuvaaja Viinanen, Janne
Toimittaja Lyytinen, Mervi
Sidosasu kierreselkäinen
Sivumäärä 51
ISBN 9789524861335
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351783
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat keittokirjat, leipominen, leivonnaiset, piirakat, pikkusuolaiset, pulla, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8351783

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Piiraat - Pullat - Pasteijat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot